“Hotel 88” Staše Koprivice u subotu u Dvorani Park

“Hotel 88” Staše Koprivice u subotu u Dvorani Park

6
Podijeli

Predstava “Hotel 88”, napisana po motivima komada “Privatni život” Noela Kauarda, biće izvedena u subotu, 15. septembra u Dvorani Park u 21 čas. Romantična priča, u adaptaciji i režiji Staše Koprivice, spaja savremeni ambijentalni teatar i tradicionalne komedije situacije.

Priča govori o paru, Viktoru i Ani, koji dolazi u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveo savršen medeni mjesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, sa potpuno istom namjerom. Sve bi to bilo u potpunosti simpatično i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživjeće strasne, ali i urnebesne promjene.

Picerija i restoran

Glumački tim čine Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, Andrija Kuzmanović i Vladimir Aleksić.

Ulaznice po cijeni od 10 eura mogu se kupiti na blagajni Dvorane Park u terminima od 9 do 12 i od 19 do 21 čas, a rezervacije su na broj telefona: 068 851 031.

6 Komentari

  1. smisao kulture nije da je mogu konzumirati samo finansijski privilegovani, što je ovdje slučaj. uostalom, finansijski privilegovane u našem društvu kultura najmanje zanima. tako da sagledajte realnost oko sebe. pozdrav.

    6
    4
  2. imam dvoje djece. gimnazijalaca. nastojim da ih učim da posjećuju ovakve sadržaje s obzirom da se njihovim vršnjacima nameće šund i neukus sa svake strane. nažalost, previše mi je da im dam 20e samo za karte da odu u pozorište. a volim i ja pogledati dobru predstavu,a ruku nismo sigurni ni da l ovo to jeste. previše zaista.

    13
    3

Ostavite komentar

*

code