Početna Turizam HOTEL „CENTAR“ PRIMIO PRVIH 150 GOSTIJU

HOTEL „CENTAR“ PRIMIO PRVIH 150 GOSTIJU

0

HOTEL CENTAR IGALONakon polugodišnje pauze u Igalu je otvoren i hotel Centar, koji je ugostio oko 150 gostiju – grupu penzionera i invalida rada, potvrdio je za Radio Jadran direktor hotela, Zoran Odalović.
Prema njegovim riječima, proteklih mjeseci menadžment je uložio oko 150 hiljada eura u renoviranje većeg dijela soba da bi se poboljšao kvalitet usluga.
“Noviteti su linija za samoposluživanje u restoranu, novi informacioni sistem za recepciju, preuredili smo i oko 50 soba. To nisu bile neke veće izmjene, ali malo smo sobe ipak “uljepšali” – ubacili smo frižidere, tako da su dobile određen standard, sa televizorom, klimom i mini barom” – kaže Odalović. Hotel”Centar” u terapijskom dijelu pružaće i dalje sve vrste masaža i fizikalnih terapija – podvodne, elektromasaže, galvanske kupke.
Do 31. maja cijene smještaja kretaće se od 20 eura, koliko treba izdvojiti za noćenje sa doručkom do 24 eura, koliko košta polupansion. Cijene smještaja u sezoni biće uvećane za 5 eura, kaže Odalović, a najskuplji aranžman koštaće oko 33 eura.
On je iskoristio priliku i da demantuje informacije o raskidu ugovora između Vlade sa HTP Primorjem koje je većinski vlasnik hotela.
“To je bila pogrešna informacija, “bačena bomba” koju je možda i neko shvatio ozbiljno. Ja se iskreno nadam da ćemo nastaviti saradnju sa HTP Primorjem, jer je to zaista dobra perspektiva hotela. Ako bi se hotel ponovo dao za privatizovanje, to bi odložilo ono pravo renoviranje i njegovu kategorizaciju na 3 ili 4 zvjezdice. Ja ne mogu da prejudiciram odluke Vlade, ali mišljenja sam da bi bilo dobro da sve ostane kao što je sada”.
Kapacitet hotela je 257 soba sa oko 550 ležajeva, kategorisan je sa dvije zvjezdice u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Hotel će biti otvoren do kraja oktobra i imaće dobru popunjenost.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code