Početna Turizam Hotel „Palmon Bay“ osvojio prestižnu nagradu „Brand Leader Award 2016“

Hotel „Palmon Bay“ osvojio prestižnu nagradu „Brand Leader Award 2016“

1

hotel palmon bay 8Hotel „Palmon Bay” iz Herceg Novog, koji posluje u sastavu grupacije Primorje Hotels & Restaurants osvojio je još jednu prestižnu nagradu – „Brand Leader Award 2016“, kao lider u postavljanju novih standarda kvaliteta, konkurentnosti i inovativnosti hotelske ponude jugoistične Evrope. Tu odluku donio je stručni kolegijum 6. Biznis konferencije „SEET 2016“. Riječ je o prestižnoj međunarodnoj konferencija turističkih tržišta jugoistočne Evrope koja se održala u Beogradu.

Predsjednik Odbora direktora Primorja AD Božidar Draganić ističe da je na ovaj način nastavljen niz nagrada koje su ova kompanija i njeni hoteli osvojili na značajnim turističkim manifestacijama.

Picerija i restoran

– Ova nagrada predstavlja priznanje za sve zaposlene u kompaniji, ali i podstrek za dalje investicije i ulaganje, naročito u kapacitete u sjevernom dijelu Crne Gore. To je ujedno i plan razvoja ove kompanije u narednom periodu – ističe Draganić.

Direktorica hotela „Palmon Bay“ Jelena Đurašković navodi da je veoma srećna zbog nagrade „Brand Leader Award 2016“ i da je to još jedna potvrda „Palmon Bay-u“ za izuzetan kvalitet usluga i visoko postavljenje standarde u turizmu.

–  Nagrada je pokazatelj da se držimo dobrog smjera i motiviše nas da u kontinuitetu unapređujemo nivo profesionalnosti i stručnosti u radu, inovativnosti i tržišne prepoznatljivosti – kazala je Đurašković.

Hotel „Palmon Bay“ je prošle godine osvojio prestižnu nagradu „Wild Beauty Award 2015“, koja je ustanovljena 2005. godine u pravcu podsticanja i afirmacije sektora turizma.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code