Početna Turizam Hoteli Palmon bay i Lighthouse puni

Hoteli Palmon bay i Lighthouse puni

0

hotel palmon bay 8Najistrajnije dvije hotelske kuće u Herceg Novom, Palmon Bay i Lighthouse, koji u kontinuitetu rade čitavu godinu, užurbano ispraćaju staru i dočekuju Novu godinu. U oba zdanja u toku su posljednje pripreme za večerašnje programe, u velikoj sali hotela Palmon Bay, kao i u Gradskoj kafani u gradu, koja posluje u sklopu hotela Lighthouse.

Direktori oba hotela, Jelena Đurašković i Jovan Vukalović, kazali su nam da sa zadovoljstvom ispraćaju 2016, a da su skoro maksimalno popunjena njihova zdanja tokom praznika.To je već dobra osnova za početak poslovne 2017:

– Mi smo skoro 100% popunjeni, ostao je neznatan broj soba koje nijesu zauzete, a sa druge strane, sala je za večerašnji doček rasprodata do posljednjeg mjesta. Raduje nas činjenica da smo i ove godine napravili dobar odabir muzičara i nadamo se večeras dobrom provodu. Ipak, one koji nam se ne mogu pridružiti večeras, pozovamo da budu naši gosti sjutra veče, jer za sjutra veče još ima mjesta. Hotel je kompletno u funkciji, tako da je gostima na raspolaganju zatvoreni bazen i ostale usluge u spa i wellnes centru” – poručila je direktorica Palmon Bay-a, Jelena Đurašković, čestitajući Novljanima nastupajuće praznike.

Podsjetićemo, menadžment Palmon Bay-a i ove de godine odlučio za domaće bendove i soliste, tako da će goste večeras i sjutra veče zabavljati bend Crveno i crno, Atlas bend i Marjana Zlopaša.

images_slike_gradovi_hn_objekti_hotel_light_houseSlična situacija je i u drugom, manjem hotelu, Lighthouse u Igalu, gdje su takođe kapaciteti, u renoviranom dijelu, popunjeni. U hotelu boravi oko 80 gostiju, a riječ je o turistima iz Bugarske, koji su i prošle godije proveli u Herceg Novom novogodišnje praznike. Ima i nekoliko individualnih gostiju, kaže nam diorektor prodaje i marketinga, Jovan Mićunović:

– Naš hotel nije veliki, ali kapaciteti koji su u funkcji su popunjeni. Isto tako, sva mjesta u Gradskoj kafani su popunjena za večeras i očekujemo zaista dobar provod. Naravno, ambijent i kapacitet Gradske kafane je takav da nismo u mogućnosti da dovodimo neka veća, “zvučnija” imena, ali smo sigurni da smo i ove godine napravili dobar izbor. Odlučili smo se za lokalni sastav, i očekujemo dobru atmosferu”, kaže Mićunović.

Svečana večera košta 30 eura, a goste će večeras u Gradskoj kafani zabavljati klapa Stari kapetan. Za sjutra veče nemaju organizovanog programa, jer kako kaže Mićunović, ni ranijih godina nije bilo interesovanja.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code