Humana strana 30 Filmskog festivala: 1700 eura za Ivu

Humana strana 30 Filmskog festivala: 1700 eura za Ivu

2
Podijeli

U  organizaciji Direkcije 30.FFHN Montemegro film festivala  i beach bara Peoples, skupljeno je 1700 eura na humanitarnoj žurci  za oboljelu 11-godišnju Novljanku, Ivu Bjelić. Učesnici festivala, filmski stvaraoci, kritičari, novinari, pravili su koktele i prikupljali novac za Ivu.kokteli peoples 1
Puna dva sata u tom poslu našli su se  glumci Bojana Malinovska, Ana Vučković, Miloš Pejović, reditelj Pavle Simonović, (njegov film  “Ispod mosta među stijenama”  premijerno će biti prikazan na Kanli kuli sjutra veče), zatim filmski scenarista i glumac, Stefan Bošković, filmski kritičar, Vuk Perović i novinarka Maja Popović,  studenti režije i ostali učesnici Festivala. Oni su humanitarnu dnevnu žurku učinili atraktivnom mješajući koktele.
Naravno, učestvovali su i svi zaposleni u beach baru Peoples, koji su se  odrekli svojih dnevnica da bi što više pomogli  malenoj Ivi, koja se liječi u Njemačkoj.

2 Komentari

  1. Moj Backovicu, ima li drzave da pomogne ovu djevojcicu, grad vec cini maksimalne napore i obezbjedjuje ono koliko moze. Molim vas da svi posaljemo po jedan zahtjev za pomoc Ministarstvu Zdravlja i Socijalnog Staranja Crne Gore, pa kad ih zatrpamo E-mailovima, mozda i oni pomognu!!!

Ostavite komentar