Humanitarna akcija prikupljanja hrane u susret Uskrsu, 19. i 20. aprila

Humanitarna akcija prikupljanja hrane u susret Uskrsu, 19. i 20. aprila

2
Podijeli

U susret predstojećim blagim danima, Vaskršnjim praznicima, hercegnovska humanitarka Zorica Drakulić Vidaković pokreće tradicionalnu akciju čiji je cilj da, kako kaže, obraduje vjernike pravoslavne i rimokatoličke vjeroispovijesti.

Riječ je o dvodnevnoj akciji prikupljanja osnovnih životnih namirnica, kako bismo sugrađanima koji to nijesu u mogućnosti, omogućili da imaju pristojnu prazničnu trpezu.

Picerija i restoran

Akcija simbolično nazvana “Veliki petak i subota” biće održana krajem sljedeće sedmice na glavnom gradskom Trku, u petak 19. i subotu 20. aprila:

– Postavićemo dva štanda na Trgu, gdje će svi koji žele da pomognu, moći da doniraju nešto od onoga što akcijom nastojim da obezbijedim. To su namirnice, konzervirani i trajni proizvodi, sokovi, slatkiši, hemija. Pozivam moje Novljane da se u skladu sa svojim mogućnostima odazovu akciji, u što ne sumnjam i da zajedničkim snagama nekima uljepšamo ove praznične dane – kazala je Drakulić Vidaković.

Ona je podsjetila da je u toku još jedna akcija poklanjanja/pozajmljivanja maturskih haljina/odijela/obuće, pa još jednom poziva sve koji imaju nešto svečanije od garderobe a da im ne koristi, da joj se obrate putem inboxa na njenom Fb profilu. Poziv je dalje upućen i kozmetičkim i frizerskim salonima u gradu koji su u mogućnosti da maturantima/kinjama poklone poneki tretman – frizuru, šminkanje i slično.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code