Početna Oko nas Tivat Humanitarna trka „Tivat Fun Run“ za malog Savu Rilija

Humanitarna trka „Tivat Fun Run“ za malog Savu Rilija

0

Međunarodna škola Knightsbridge Schools International Montenegro (KSI Montenegro), u subotu, 11. maja organizuje humanitarnu trku pod nazivom “Tivat Fun Run ”. Sva prikupljena sredstva će biti usmjerena na liječenje dječaka Save Rilija iz Tivta.

Foto: Knightsbridge Schools International Montenegro

Glavni pokrovitelj trke je Adriatic Marinas – Porto Montenegro, a njima su se pridružile mnogobrojne firme i pojedinci koji su prepoznali važnost ovog projekta.

Trku su takođe podržali Opština Tivat, MUP CG – Područna jedinica Tivat i volonteri Crvenog krsta.

Humanitarna trka “Fun Run” se održava peti put i postaje tradicionalan, vedar i pozitivan događaj humanitarnog karaktera koji okuplja veliki broj učesnika. Otvorena je za djecu i odrasle, pa i one koji se ne žele takmičiti za medalju već za opšti boljitak.

Start je 11. maja, u 10 sati. Učesnici će moći da biraju između dvije rute: 5 km takmičarske rute ili 2 km Fun Run (zabavne) rute koja ne bi bila takmičarskog karaktera, te može i da se odšeta. Trka će početi i završiti se ispred KSI škole. Učesnici se mogu registrovati u prostorijama škole u periodu od 8 – 15 sati, kao i na sami dan trke, u periodu od 9:00 – 9:45 sati. Za djecu mlađu od 12 godina potrebna je pratnja roditelja. Prvih 100 prijavljenih dobija Fun Run majicu.

Donacija za učešće iznosi 3 eura za djecu i 5 eura za odrasle učesnike. Na mjestu prijavnog centra, takođe će se moći kupiti tiketi za bogatu nagradnu lutriju, čije će se izvlačenje održati na platou ispred škole Knightsbridge, nakon proglašenja pobjednika. Svi registrovani učesnici uz registraciju dobijaju tiket za specijalnu lutriju.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code