Početna Društvo Humanitarna večera u Casa Del Mare Mediterraneo za djecu Resursnog centra

Humanitarna večera u Casa Del Mare Mediterraneo za djecu Resursnog centra

0

Hotelska grupacija Casa del Mare priređuje još jednu gala humanitarnu večeru 12. oktobra, u 19 h u hotelu Casa del Mare Mediterraneo, ovoga puta posvećenu učenicima Resursnog centra za sluh i govor iz Kotora.

Kuvari iz sedam Casa del Mare hotela, restorana i beach cluba Bocasa predstaviće matične kuće kroz osam pjata, odnosno osam jela, uparenih sa vinima iz Vinarije Plantaža.

Cijena večere je 80 eura, a sav novac prikupljen te noći biće doniran Resursnom centru za kulinarsko obrazovanje učenika.

Već nekoliko godina unazad, u saradnji sa Santa Barbarom u SAD, Resursni centar šalje svoje učenike da pohađaju Akademiju kulinarstva u Santa Barbari. Mnogi od njih nakon obuke rade u visokorangiranim hotelima, rizortima i restoranima u Crnoj Gori i izvan nje. Za to je zaslužan inicijator i osnivač Akademije, Novljanin, Goran Milić, vlasnik restorana Divino u Los Anđelesu, koji organizuje donatorske večere da bi obezbijedio sredstva za putovanje i boravak djece u Kaliforniji.

– Želimo da pomognemo ovom akcijom da sljedeća generacija polaznika Akademije bude što brojnija. Stoga ćemo osim sredstava prukupljenih od gostiju sa večere organizovati i aukciju, čija sredstva će takođe biti upućena Resursnom centru. Jednostavno, pomažemo djeci sa oštećenjima sluha i govora da steknu vještine, koje će im omogućiti samostalan i lakši život u budućnosti – poručuju iz menadžmenta Casa del Mare.

Pozivaju sve prijatelje, ljude dobre volje da uživaju u lijepoj gala večeri i da budu dio ove humane priče.

Potvrdite vaš dolazak za 12. oktobar, u 19 h, na tel: +382 67 090 390.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code