Početna Društvo Humanitarna večera u Portonovom

Humanitarna večera u Portonovom

2
Druga ekskluzivna večera, humanitarnog karaktera, u sklopu projekta Artist in residence biće organizovana u srijedu, 9. juna od 18.30 h u restoranu Sabia by Giorgio Locatelli u Portonovi rizortu, obavijestili sui z kompanije. Goste će dočekati crnogorska akademska slikarka Danijela Drakulović i generalni menadžer One&Only Portonovi rizorta, Mikele Điraudo.

Ova večera humanitarnog karaktera predstavlja završnu fazu samostalne izložba slika Danijele Drakulović u rizortu One&Only Portonovi:

 “U srži One&Only filozofije je stvaranje radosti. Društveno odgovorno poslovanje je važna komponenta našeg djelovanja, pa će tokom ove večere jedno umjetničko djelo biti licitirano i prodato tihom aukcijom, a sav prihod biće doniran u dobrotvorne svrhe”, kazao je Điraudo.

Od aperitiva do dezerta, gosti će uživati u rafiniranim ukusima i jelima s juga Italije, koje kreira šef sa Mišlenovom zvjezdicom, Đorđo Lokateli, uz stručno uparivanje sa vinom.

“Posebna kombinacija mesnog i ribljeg menija biće specijalno kreirana za goste ove večere. Uživamo u stvaranju nezaboravnih iskustava i vodeći se time, pružićemo gostima aukcijske večere mogućnost da stvore uspomene kroz jedinstvene ukuse koje će zauvijek pamtiti. Ovo gastronomsko iskustvo biće nadograđeno vinima Fresco Bianco, Gavi i Torcicoda”, dodao je šef restorana Sabia by Giorgio Locatelli, Alesandro Botaci.

Ciklus “Artist in Residence” organizuje se u saradnji sa crnogorskom galerijom Pizana. “Ovakva inicijativa još jedan je dokaz da umjetnost širi naše poimanje svijeta u svim njegovim pojavnim oblicima”, kazala je direktorica galerije Pizana, Ljiljana Milošević.

Cijena za ovaj gastronomsko-umjetnički događaj je 120 eura po osobi. Rezervacije se mogu obaviti putem broja +382 31 691 011, ili mail-om na sabia@oneandonlyportonovi.com .

2 Komentari

  1. u gradu je puno puno puno gladnih ljudi.
    nikako da se krene od te narodne kuhinje i bazične pomoći društva onima koji nemaju dovoljno da prežive…a prica se o humanosti….
    kultura je isto u jadnom stanju i zbog toga i sam trpim ali…gladni bas gladni i bez centa u dzepu, uvijek imaju prednost.
    šteta što zaposleni u ovoj kompaniji to ne znaju.

    12

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code