Humanitarne žurke za Žanu u „Peoplesu“ i „Casi“

Humanitarne žurke za Žanu u „Peoplesu“ i „Casi“

0
Podijeli

humanitarna zurka peoplesDvomjesečne humanitarne aktivnosti kojima Novljani animiraju jedni druge kako bi se što prije prikupio ostatak novca za liječenje Bijeljanke Žane Međedović, biće nastavljene večeras i u subotu.
Zbog primanja dodatne terapije, za njeno liječenje potrebno je sakupiti dodatnih 35 hiljada eura. Stoga su se novski ugostittelji ponovo odlučili da organizuju žurke sa poznatim ličnostima, koji će služiti piće po nižim cijenama nego inače.

Tako će u klubu “People’s” večeras nastupiti mladi crnogorski pjevači Nina Petković, Danijel Alibabić, Bane Nedović i Milena Vučić. Cijena karte je 3 eura, a sav prihod biće uplaćen za njeno liječenje.

Picerija i restoran

Sličan performans organizovaće ponovo i noćni klub “Casa”, u subotu, 26. decembra kada će u okviru humanitarne večeri sve prisutne ponovo služiti poznate ličnosti. Uz to, biće služen humanitarni koktel po promo cijeni od 1 eura, kao i pivo Bavaria po cijeni od 1,50 eura.

Podsjetićemo, Žana Međedović se od oktobra nalazi na klinici za onkologiju u Njemačkoj, jer joj je dijagnostifikovan agresivni oblik raka limfnog tkiva u medijastinumu. Za njeno liječenje najprije je bilo potrebno 50 hiljada eura, koje su prikupljene u rekordnom roku. Nakon nekoliko obavljenih “tretmana”, kancer se umanjio za 30%. Međutim, Žanini ljekari savjetovali su da bi bilo dobro da primi još 4 terapije anti-tijela, za što je neophodno oko 35 hiljada eura.

Svi koji žele, i dalje mogu pomoći i preko računa:
CKB: 510040896326002327, na ime Ranko Međedović; devizni račun Swift-COBADEFF IBAN-ME25510040896326002327 Account- 400876851700

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code