Početna Društvo Humanitarno muljansko plesno veče za malog Jovana

Humanitarno muljansko plesno veče za malog Jovana

0

Mjesna zajednica Muo i NVO Naša akcija prirediće peto humanitarno plesno veče, sjutra  u 19 časova na Muljanskoj rivi. Prikupljena sredstva biće usmjerena na liječenje Jovana Čenića koji boluje od cerebralne paralize.

– Čekamo vas da uz svirku, pjesmu, ples i tanjir pašte sa plodovima mora damo podršku malom Jovanu u životnoj borbi. Ove godine manifestacija počinje nastupom Gradske muzike Kotor, zatim će nas zabaviti grupa Exodus uz još neka iznenađenja, najavljuju iz NVO “Naša akcija”

Prethodnih godina ova manifestacija podržala je projekat male biblioteke na otvorenom, skupljene su donacije za socijalno ugrožene porodice, donacije za Zajednicu Italijana Crne Gore (kada su sredstva usmjerena zemljotresima ugroženom stanovništvu u Italiji) i sredstva za spomen ploču slavnom Muljaninu Andriji Mauroviću.

– Ove godine smo izabrali da pomognemo jedinom Kotoraninu koji se nalazi na listi fondacije Budi Human i kojem je potrebna pomoć za liječenje cerebralne paralize. Jovanu možemo pomoći donacijom od 3 eura po tanjiru tokom plesne večeri i donacijom u donatorsku kutiju na događaju, zaključuje se u najavi NVO “Naša akcija”.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code