Početna Društvo Humanost ponovo okupila Novljane, 65 građana darivalo krv

Humanost ponovo okupila Novljane, 65 građana darivalo krv

1

Druga memorijalna akcija darivanja krvi Milutin Leković Leka okupila je danas 65 dobrovoljnih davalaca krvi. Akciju su zajednički organizovali Klub dobrovoljnih davalaca krvi Herceg Novi i Sindikat granične policije Herceg Novi.

“Odziv davalaca akciji bio je odličan i veoma smo zadovoljni. Akcija je izvedena pod nadzorom ZTKCG a tokom akcije učesnici su poštovali neophodnu distance. Najveću zahvalnost dugujemo građanima/davaocima koji su se ponovo odazvali u velikom broju I pokazalai da nam je humanist svima na prvom mjestu”, poručio je predsjednik kluba, Zoran Srdanović.

Akcija je, kao I prethodne, organizovana u Plavom salonu OPZU Bolnice Meljine. Stoga iz kluba zahvaljuju menadžmentu bolnice na čelu sa direktoricom dr Oliverom Elez, Zavodu za transfuziju Kliničkog centra Crne Gore I Sindikalnoj organizaciji granične policije Herceg Novi te Marku Lučiću.

1 komentar

  1. Hvala državi koja ne zaboravlja prave heroje i ljude koji ginu radeći svoj posao. Tako će i Milutin ostati upamćen kao čovjek koji je časno i pošteno radio svoj posao. Zauvjek će biti u srcima Novljana. Neka mu je vječna slava i neka počiva u miru.

    35

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code