Početna Društvo Hvala hercegnovskim volonterima

Hvala hercegnovskim volonterima

7

Herceg Novi veliku zahvalnost duguje sugrađanima koji kao volonteri Crvenog krsta učestvuju u akcijama dostavljanja pomoći onima kojima je ona najpotrebnija. Među njima su i zaposleni u Opštini Herceg Novi, opštinskim preduzećima i ustanovama, saopšteno je na zvaničnoj Fb stranici Opštine Herceg Novi.

Foto: Crveni Krst Herceg Novi

Iz lokalne uprave zahvalili su i svima koji su uplatili donacije za pomoć ugroženima usljed epidemije korona virusa. Svaka donacija je vrijedna, jer pomaže opštinskim organizacijama Crvenog krsta, koje humanitarnu pomoć dopremaju direktno do korisnika, istakli su iz lokalne uprave.

„Društvena odgovornost kompanija poput “No-mi”, “Škorpion”, “Imlek”, nevladine organizacije Kolo srpskih sestara, pojedinaca kao što je Marko Balać, primjer su za sve koji su u mogućnosti da pomognu. Apelujemo na sve koji su u mogućnosti da pruže podršku doniranjem pomoći ili uplatom novčanih sredstava na žiro račun Crvenog krsta Herceg Novi 510-4621-48, kod Crnogorske komercijalne banke. Crveni krst Herceg Novog možete kontaktirati putem telefona na broj 031 327 320, svakog dana u periodu od 9 do 17 h“, kaže se u objavi.

„Poštujmo napore volontera. Oni rade za nas, ostanimo doma za njih“, apelovali su iz Opštine.

Smjernice za uplatu donacija:

7 Komentari

  1. Ovi iz opštine niisu volonteri,nego zbog smanjenog angažovanja u opštinu sad rade za crveni krst,skupljaju političke poene i beru dobre plate. Neka ih taman malo da rasterete one kancelarije ionako ih je hiljadu.

    5
    9
  2. Koliko Milutin ima volje, energije i ljubavi za drugu djecu i druge ljude to je za primjer i postovanje. I sam ima veliku porodicu i opet svuda stigne i svakog ispostuje. Veliki covjek!

    23
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code