Početna Društvo I u Kamenare stigao Djeda Mraz

I u Kamenare stigao Djeda Mraz

4

Mjesna zajednica Kamenari organizovala je danas dolazak Djeda Mraza i podjelu novogodišnjih paketića za učenike područne jedinice OŠ Orjenski bataljon u Kamenarima.

kamenari-djeda-mrazPokloni su pripremljeni uz pomoć osoblja iz obližnjeg hotela Casa del Mare, što je pažnja koju su iz ovog hotela organizovali treći put.

Ništa manje aktivna bila su i djeca iz ove područne  škole, koji su u susret Novoj godini, bili kreativni u izradi novogodišnjih predmeta, kako bi se estetski uredio školski prostor, oplemenile učionice i hol ukrasio u duhu predstojećih praznika.

Na inicijativu roditelja učenika iz područnog odjeljenja Kamenari organizovana su tri prodajna štanda domaćih proizvoda, čija su sredstva opredijeljena za oplemenjivanje školskog prostora.

kamenari-djeda-mraz2Prvi je održan 4. novembra pod nazivom „Slatki štand“, drugi 25. novembra pod nazivom „Slani štand“ i treći 23. decembra, pod nazivom „Novogodišnji i Božićni štand”. Tom prilikom su sitni kolači pakovani u ručno izrađenim kutijama u prazničnom duhu.

4 Komentari

  1. mozda bi Ban i kupio ali gazda Aco bi se ljutio na velike troskove i rashod..Gladne usi kad se najedu i seljaci kad progledaju.Opljackali su Boku ostalo je samo da prepumpaju more u Pg .istorija se ponavlja

  2. Cestitke za gosp.Toma Katurica I vlasnike hotelske grupacije Casa del Mare na novogodisnjim poklonima! Sramota je da ad.Pomorski saobracaj -Kamenari nije nikad djeci osnovne skole na Kamenarima,poklonio poklon paketice od kada je gospodin Ban “vlasnik” te firme.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code