I zaposlenima u Agenciji za razvoj i zaštitu Orjena terenska odjeća

I zaposlenima u Agenciji za razvoj i zaštitu Orjena terenska odjeća

10
Podijeli

Opština Herceg Novi potpisala je ugovor sa nikšićkom kompanijom SPARK d.o.o. o nabavci opreme za Agenciju za razvoj i zaštitu  Orjena, vrijedan 1094,80 eura.

Riječ je o “terenskoj” opremi koja će četvorici zaposlenih u Agenciji služiti kao “unifroma”, odnosno zaštita za rad u planinskom masivu Orjena.

Picerija i restoran

Tako će zaposleni u Agenciji dobiti zimske i ljetnje jakne, majice, cipele i prsluke, što je prvi put otkako postoji Agencija.

Ugovororom su se dvije strane obavezale da će se isporuka odjeće obaviti 15 dana od davanja brojeva za veličinu. Polovina ukupnog iznosa vrijednosti robe uplaćena je po potpisivanju ugovora na račun u Atlas banci, dok će ostatak biti uplaćen po preuzimanju robe.

Podsjetićemo da je Opština nedavno, sa istim dobavljačem potpisala Ugovor i za obnavljanje dijela uniformi za Službu Komunalne policije.

10 Komentari

 1. Bruka! Koliko više vremena radnici Komunalnog provode na ulici a nemaju odgovarajuću zaštitnu opremu, da ne govorimo o jaknama ljetnim i zimskim. Možda su oni gradjani drugog reda pa njima ne treba. Malo li je što se prže ljeti a mrznu zimi. Da li je zaista radnicima Agencije za zaštitu Orjena ovo bilo neophodno. Koliko ih je na terenu, koliko puta mjesečno? Ovo narod Novoga plaća!

  17
  1
 2. vjerujete li vi da ja ali i 99% mjestana Krusevica nikada nije vidjelo nijednog radnika,a kamoli kakvog direktora ove opstinske agencije za zatitu Orjena na terenu,vjerovatno preko google mapa vrse obilazak terana,pitam se samo kako vrse obracun radih sati,zabroje li se vala Bogu??????

  18
  6
   • Orjen pripada najvise Krusevicama,a ne Kamenome, njegov vrh nije ni za vratlom ni na Subri,vec se do njega dolazi preko krusevica,vrbanja…te bi bilo normalno da se neki put pojavite i kad vec uzimate opstinske pare uradite nesto i na tom djelu.muka mi je vide da gledam kako se promovise orjen po kafanama kamenskim i kancelarijama opstinskim.

    15
    2
 3. A mogli biste vala i radnicima Komunalnog kupiti odjela i rukavice! Sramota da ti ljudi ciste za svima nama i dodiruju raznu prljavstinu, prljave kontejnere i kante, a da nemaju osnovna sredstva zastite!

  29
  1

Ostavite komentar

*

code