Početna Ekonomija „Idea“ zamijenila „Rodu“ u Herceg Novom

„Idea“ zamijenila „Rodu“ u Herceg Novom

6

IDEA_Herceg Novi2Prodavnice „Roda“ u Herceg Novom promijenile su ime u „IDEA“, novi brend u Crnoj Gori, koji predstavlja sinonim za modernu i povoljnu kupovinu. Svih 19 prodavnica u Novom će promijeniti izgled i obogatiti ponudu, sa naglaskom na sektore svježih proizvoda: voća, povrća, mesa, peciva i hljeba.

Prodavnice „IDEA“ u Herceg Novom od 7. marta nagrađuju potrošače, a najveće iznenađenje sjutra (10. marta) očekuje kupce u super „IDEI“ u Zelenici.

„Kao novi u gradu, na samom početku želimo da pozdravimo naše komšije i obradujemo ih. Izabraćemo pet potrošača i nagraditi ih besplatnom trgovinom. Njima ćemo prepustiti i izbor dobitnika „IDEA“ donacije za socijalno ugrožene porodice. Pozivamo vas da nas posjetite, jer je to samo dio super IDE(j)A koje smo pripremili,“ saopšteno je iz kompanije Mercator-CG, u okviru koje posluje ribrendirani lanac trgovina „IDEA“.

Iz kompanije naglašavaju da odnos sa potrošačima grade i u okviru šire zajednice, kroz društveno odgovorne projekte.

“Brend „IDEA“ je u regionu prepoznat po društveno odgovornom poslovanju i brižnom odnosu prema zajednici. Odlučili smo prvom gradu u kojem smo otvorili „IDEE“ poklonimo donaciju vrijednu 3 000 eura, kroz likovni konkurs za osnovne škole. Osnovci će radovima na temu “Moja IDE(j)A za moju školu” do kraja marta predložiti kako oplemeniti njihovu školu i okruženje, a donaciju će dobiti škola koja pošalje pobjednički rad,” najavljuju iz Mercatora-CG.

Društveno odgovorne projekte organizovaće i u drugim opštinama, u kojima će „Rode“ promijeniti ime u „IDEA“ do kraja marta. Sljedeći gradovi u koji stiže novi brend su Risan, Kotor, Tivat i Budva.

6 Komentari

  1. neka idea podigne plate radnicima ili im skrati radno vrijeme i tako im natjera osmjehe na lice. Lanci marketa su zarobili sve kupce ko zna kakvom ali jeftinom robom, uništili male prodavnice, a radnike drže na kratkoj uzici sa minimalnim platama i nenormalnim sedmičnim radnim satima. ROBOVLASNIŠTVO A NE DRUŠTVENA ODGOVORNOST

  2. Da ako budu sa novim vlasnikom uskladjene cijene na kasi i u izlogu, da ne bude vise neprijatnih iznenadjenja. Moze i par bar kod citaca jer u Zelenici dok nadjes zaposlenog treba ura. Da ako bude i kesa besplatnih na kasi koje ce puniti nasmijani zaposleni a ne da se opucim dok spakujem kolica. Kasirke samo kucaju ne zanima ih nista drugo.

  3. Ako hoce da urade nesto novo za svoje potrosace neka stave cijene ispod artikala i klasiraju voce i povrce sto do sada nije bio slucaj bar u objektu na Toploj.Srdacan pozdrav!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code