IDENTIFIKOVAN I PROCESUIRAN OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA U KLUBU „CASA“

IDENTIFIKOVAN I PROCESUIRAN OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA U KLUBU „CASA“

225
0
Podijeli

casa igaloSlužbenici Centra bezbjednosti Herceg Novi identifikovali su i Višem državnom tužiocu u Podgorici podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave, protiv N.M. (23), rođenog u Kotoru, nastanjenog u Herceg Novom, zbog osnovane sumnje da je, na štetu N.V. iz Kotora, počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju, navodi se u saopštenju Uprave policije.
Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je, 13. avgusta 2013. godine, oko 03.40 časova, na izlazu iz noćnog kluba „Casa” u Igalu, N.M. upotrebom noža zadao jednu ubodnu ranu N.V. u predjelu desne strane grudnog koša.

Ovom događaju je prethodila kraća prepirka, nastala tako što je jedno lice koje je bilo u društvu sa oštećenim prilikom izlaska iz lokala slučajno ramenom zakačilo N.M. i još jedno lice koje je bilo u društvu osumnjičenog, kaže se u saopštenju.

Picerija i restoran

 

Povrijeđeni N.V. je prevezen do Doma zdravlja u Herceg Novom, odakle je zbog težine povrede transportovan u Opštu bolnicu u Meljinama, gdje je zadržan na Hirurškom odjeljenju radi liječenja, navode iz policije.
Policijski službenici su na licu mjesta izvršili uviđaj i preduzeli druge mjere i radnje radi potpunog rasvjetljavanja događaja.
Po pribavljenoj naredbi sudije za istrage Višeg suda u Podgorici, izvršen je i pretres kuće i drugih prostorija u kojima živi i boravi N.M. Pretresom su pronađeni i oduzeti 75 komada puščanih metaka, startni pištolj i dva noža, koji su upućeni na vještačenje u Forenzički centar. Policijski službenici preduzimaju intenzivne aktivnosti radi pronalaska i lišenja slobode osumnjičenog N.M, navode u saopšenju iz Uprave policije.

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code