Identifikovani maloljetnici koji su počinili tešku krađu u Bijeloj

Identifikovani maloljetnici koji su počinili tešku krađu u Bijeloj

9
Podijeli

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo teška krađa počinjeno na štetu karate kluba „Bijela Carine“ i tom prilikom protiv jednog maloljetnika podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku, dok su spisi predmeta za lice koje je, kako se sumnja, sa njim počinilo ovo krivično djelo, jer je zbog uzrasta krivično neodgovorno, dostavljeni nadležnom tužiocu na upoznavanje.

Naime, službenici CB Herceg Novi su podnijeli nadležnom tužiocu krivičnu prijavu protiv M.M. (15) iz Herceg Novog. On je, kako se sumnja, sa  E.A. (13), počinio krivično djelo teška krađa. Oni su, sumnja se, u noći 20/21.10.2017 godine, došli ispred Doma kulture u Bijeloj, gdje se nalaze prostorije karate klub „Bijela Carine“, i tom prilikom upotrebom provalili u unutrašnjost objekta i otuđili tri bicikla marke „Adria“ nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu. Sumnja se da je E.A. zamijenio bicikl sa jednim licem, dok je M.M. jedan otuđeni bicikl sakrio u blizini OŠ „Orijenski bataljon“. Materijalna vrijednost otuđenih bicikala je oko 500 eura. Bicikli su pronađeni i vraćeni vlasniku.

Picerija i restoran

O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, koji je naložio da se protiv M.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa. Drugo maloljetno lice E.A, je krivično neodgovorno zbog uzrasta ispod 14 godina, te su spisi predmeta koji se odnose na njega dostavljeni tužiocu u formi obavještenja.

9 Komentari

 1. Liječiti omladinu dok još imate koga, ugasite kladionice i makni te omladinu iz njih daj te im posao. Daj te im posao da shvate šta je život i čemu služi. A kamatasi, dileri i ostali će postojati jer ste ih vi stvorili svesno ili ne 🙁

  19
 2. Sto su roditelji krivi sto jadni ne mogu svojoj djeci priustiti ni bicikl. Ne pravdam kradju. Nijesmo svi isti ne podnosi svak jednako nemastinu. Pokrali su nas da se nemozemo oporaviti za sto godina pa nikome nista.

  16
  10
  • Nije ovo kradja iz zelje za biciklom, ovo su djeca iz doma, koja imaju mnogo vise nego vecina druge djece..mislim na materijalne stvari, najnovije telefone, markiranu garderobu.. vise ne mozete skupiti ono sto ne nosite i odnijeti im, jer oni to ne uzimaju! Ovo je kradja iz obijesti.

 3. KAKVI RODITELJI TAKVA I DJECA .TAKVIMA JE SVAK KRIV ,SAMO SU ONI U PRAVU STO KRADU. A KAD JE NEKO DIJETE ODLIČAN ĐAK IL USPJEŠAN SPORTISTA TI ISTI LOPOVČIĆI SE RUGAJU . SVE TREBA U POPRAVNI DOM BITANGE

  17
  7
  • Dok ima onih koji ovako vrednuju i ovih sto lajkuju nema naprijed. Sjutra ce ovi ako dodju u priliku isto krasti milione. Moraju poceti od “sitnice” u ovom slucaju bicikla.

   7
   3

Ostavite komentar

*

code