Početna Sport Igaljani najbolji pojedinačno i ekipno u Kupu rombuna – Memorijal Milovan Miško...

Igaljani najbolji pojedinačno i ekipno u Kupu rombuna – Memorijal Milovan Miško Vujičić

1

Na jubilarnom X Kupu rombuna, tokom vikenda u akvatorijumu Topljanskog zaliva, najbolji u pojedinačnom plasmanu bio je Aleksandar Milosavljević, takmičar Kluba sportskih ribolovaca Igalo. Drugo mjesto osvojio je Predrag Tasić iz Kluba sportskih ribolovaca Ama iz Kostanjice, dok je treći bio takmičar Kluba sportskih ribolovaca Sipa iz Tivta, Radovan Popović.

Ekipno, domaćini Klub sportskih ribolovaca Igalo, su treći put uzastopno zauzeli prvo mjesto. Drugo mjesto pripalo je Klubu sportskih ribolovaca Sipa iz Tivta, dok je treća bila ekipa Kluba sportskih ribolovaca Ama iz Kostanjice.

Najbolji gostujući takmičar je bio Tomislav Jurić iz PŠRD Poljud iz Splita, a klub za koji se takmiči je i najbolji gostujući klub.

Na ovom takmičenju učestvovale su i četiri takmičarke seniorke iz četiri kluba iz Crne Gore. Takmičenje je proteklo bez problema i u sportskom duhu, uz lijepo druženje i pohvale domaćinima za organizaciju.

Jubilarni X Kup rombuna – Memorijal Milovan Miško Vujičić odrganizovao je Klub sportskih ribolovaca Igalo i Savez za sportski ribolov na moru Crne Gore. Takmičenje je okupilo 30 ekipa sa 90 takmičara iz Crne Gore i regiona.

Kup je upriličen u sklopu sportskih programa povodom obilježavanja Dana grada, 28. Oktobra.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code