Igalo i okolina u subotu četiri sata bez struje

Igalo i okolina u subotu četiri sata bez struje

16
Podijeli

Zbog planiranih radova na mreži, u subotu od 8 do 12 časova bez napajanja električnom energijom biće potrošači sa područja centra Igala, Sutorine, Servisne zone, Njivica, Žvinja, Gomile, Mojdeža, Trebesina, Ratiševine i Sušćepana, saopštila je Služba za korporativne komunikacije Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Kako se navodi u saopštenju, radovi se izvode zarad kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Picerija i restoran

16 Komentari

 1. EPCG bi morala po svim pravilima da izađe pred građane sa objašnjenjem, ako ne zbog nas starijih “magaraca” onda zbog male djece koja su se smrzavala zbog nečijih hirova ili stvarnog problema. Takoodje mislim da Menadžment EPCG bi trebao da vrši unapređenje elektro-prenosnog sistema u nekom povoljnijem godišnjem dobu, a ne sada kada je najhladnije.

 2. Njivice nemaju od 02 jutros,ma nije problem samo nevrijedjajte ljudsku inteligenciju ,kakvo radovi za proboljsanje napajanja strujom,kažite brate kradete 7od naroda da se malo pomogne,istina uvijek lakše se prihvati! Nečinite ništa stimulativno čak naprotiv I oni koji su redovne platiše računa postače vrlo neredovne kao zahvalnica što se smrzosmo na -5 u Njivicama!Pozdrav!

  17
 3. Koja 4 sata! SRAM DA VAS BUDE! U Njivicama od ponoči nema struje a sada je 5 sati ujitru 23.12.2017,znači li to da i ponoći radite na poboljšanju snadbijevanja strujom?Samo ako ovako nastavite neće imati ko da koristi te vaše plodove mukotrpnog rada da bude bolje jet će se posmrzavati ljubi koji se griju na struju a večina je Thu!Zaista sramota i ruglo koliko nam vrijedjate intelingenciju da mislite sa gutamo ta vaša glups pojašnjenja neimanja struje!Kažite brate muljamo nešto da vas bolje podkradamo zimi,to bi vam povijetovali ovako čekajte kada ću vam uplatiti račun za struju iako sam redovan platiša pa je izgasite ionako je nemamo uglavnom!

  16
 4. Šta su za vas loši vremenski uslovi…pa onda nećete isključivati struju?znate li da svaka kuća ili svaka druga ima malu decu ili starijeg člana familije,kojima treba spremiti obroke ili ugrijati sobu..imate li imalo savesti i obzira..najgora smo opština na primorju zaostala u razvoju svega pa sada nam i struju ugasite
  .

  .

  15

Ostavite komentar

*

code