IHAB KAMEL NOVI IZVRŠNI DIREKTOR “LUŠTICA DEVELOPMENT”

IHAB KAMEL NOVI IZVRŠNI DIREKTOR “LUŠTICA DEVELOPMENT”

137
0
Podijeli

Predsjednik Upravnog odbora kompanije Luštica Development AD, Samih Saviris, imenovao je Ihaba Kamela, direktora Trezora kompanije Orascom Development Holding, za izvršnog direktora Luštica Development AD, saopšteno je iz ove kompanije koja gradi na Luštici turističko naselje od preko milijardu eura. Kamel je vršilac dužnosti na čelu „Luštica Development” u Crnoj Gori od 24. marta 2014. godine.

„Tokom karijere u kompaniji Orascom Development Holding, Ihab je bilježio uspješne poslovne rezultate i učestvovao u stvaranju naše poslovne strategije. Radujem se što ću moći da pružim podršku Ihabu kao vršiocu dužnosti izvršnog direktora kompanije Luštica Development AD i što ćemo zajedno raditi na razvoju projekta Luštica Bej”, kazao je predsjednik Upravnog odbora, Samih Saviris.
Ihab Kamel je direktor Trezora kompanije Orascom Development Holding i ima 21 godinu radnog iskustva. Prije preuzimanja sadašnje funkcije, Kamel je radio u kompaniji Nestle Egipat kaodirektor Trezora. Zaposlen je u Orascom Grupi od 2001. godine i dao je veliki doprinos kreiranju finansijske strategije i politike kompanije.
Ihab Kamel je diplomirani ekonomista, a završio je specijalističke studije iz oblasti upravljanja trezorom u Istanbulu, kao i iz oblasti korporativnih finansija na univerzitetu London Business School.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code