Početna Društvo IJZ: Visoke temperature izazov, jer koronavirus može samo pogoršati

IJZ: Visoke temperature izazov, jer koronavirus može samo pogoršati

13

Iz Instituta za javno zdravlje upozorili su da visoke temperature koje su najavljene, predstavljaju izazov koji koronavirus može samo pogoršati.

Foto: Pixabay

“COVID19 ne smije da potisne druge zdravstvene izazove. Visoke temperature koje su najavljene, predstavljaju izazov koji koronavirus može samo pogoršati”, kazali su iz IJZ-a.

Detalje I savjeti o tome kako se zaštiti pročitajte na: ijzcg.me

13 Komentari

  1. Kao neko ko je prelezao Koronu zelim da podjelim sa vama moja iskustva, moze nekom da koristi. Imam 36 godina i zadazio sam se od kolega na poslu. Da je prica oko virusa prepumoana jeste, ali da je virus tu i da je opasan – aposlutno jeste. Citavih 12 dana sam imao temperaturu, 12 dana ljudi. Smrsao za 6 kg za tih 12 dana. Povracanje, mucnina, bolovi u kapcima, nogama, rukama… glava koja hoce da eksplodira od bolova… Upalu pluca sam dobio 11 dan, svaki drugi dan sam vadio krv i pratio CRP, KKS i LDH, a povremeno i D Dimer – zbog izbjegavanja zgrusavanja krvi. Ispijam posljednju od 5 kutija antibiotika – 3 kutije Hemomicina, jednu Leflogala i jednu Levoxe. Danas mi je 20 ti dan bolesti, CRP se vratio u normalu, leukociti i eritrociti takodje… CRP mi je bio 60, kod kolegenice cak 182…. Uglavnom, ovako se nikada nisam osjecao u zivotu, uzasno iskustvo i zelio sam da ga podjelim sa vama samo da bi bili malko vise oprezni. Ne treba paniciti, treba sacuvati duh i izbjeci strah, ali oprez, postovanje mjera, to obavezno… Terapija je, pored antibiotika koji su ukljuceni tek kada smo ustanovili upalu pluca, Vitamin C 1000mg dva puta dnevno, D3 1000, Cink 15mg. Pored toga cajevi, supe, kozji sir, surtuka, voce, povrce i ono redovno ostalo. Za imunitet uzmite Orthomol Imuno, imate ga u bocicama, a ima ga i u kesicama. Eto toliko od mene, mozda nekom pomogne.. Zivi bili.

    95
    2
    • Da virusu smetaju velike vrućinu ne bi ga bilo u zemljama južne hemisfere. Kakvih mozgova imamo, teoretičara zavjere, to me više plaši od korone…

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code