Početna Ekonomija IMA-NEMA STEČAJA U “VEKTRA BOKI”?!

IMA-NEMA STEČAJA U “VEKTRA BOKI”?!

0

vektboUsred skupštinskog zasjedanja i rasprave o stanju u “Vektra Boki” odbornici Skupštine opštine Herceg Novi su saznali vijest koju su prenijeli svi crnogorski mediji i koju su prvo objavile “Vijesti” da je podgorički Privredni sud donio rješenje o pokretanju stečajnog postupka u Vektri Montenegro. To je glavna kompanija biznismena Dragana Brkovića, ali to je skratilo predizbornu polemiku odbornika. Nisu prošli zaključci iz DPS-a da se prikupi sva dokumentacija o privatizaciji komapanije i vidi šta je ko učinio za tri godine, ali je zato prihvaćen stari zaključak da se stanje redovno prati i eventualno da se organizuje vanredno skupštinsko zasjedanje. Skupština nije bila sigurna ni da li uvođenja stečaja u Vektri Montenego automatski znači i stečaj za Vektra Boku.

U međuvremenu uspjeli smo da kratko razgovaramo sa predsjednikom Odbora direktora “Vektra Boke”, Milićem Popovićem. On je oštro demantovao da je uveden stečaj u Vektri Montenegro i Vektra Boki.

– To nije tačno, nema stečaja niti će ga biti, iako to mnogi priželjkuju a odbornicima Vektra Boka služi za političku utakmicu – kazao je Radiju Jadran Milić Popović.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code