Početna Turizam INFO KANCELARIJA NTO-a U PORTO MONTENEGRU

INFO KANCELARIJA NTO-a U PORTO MONTENEGRU

0

ntoNacionalna turistička organizacija će tokom zimske sezone imati info kancelariju u okviru marine Porto Montenegro, jer ukazala se potreba za intezivnijom promocijom domaćih ski centara prevashodno vlasnicima rezidencija i jahti.
Marina je zimi stjecište i velikog broja članova posade sa usidrenih jahti i zaposlenih stranaca, koji su zainteresovani da istražuju ljepote Crne Gore tokom zimskih mjeseci, ali i naših građana, kojima je marina postala omiljeno izletište tokom sunčanih zimskih dana. – Namjera je da putem direktnog informisanja o ski centrima i zimskoj turističkoj ponudi animiramo posjetioce marine da svoje slobodno vrijeme tokom zimske sezone provedu na našim skijalištima. Sve informacije o kapacitetima, cijenama, rekreativnim i sportskim aktivnostima u ski centrima, hotelima, etno selima, mogućnostima i povoljnostima aranžmana koje nude, biće dostupne u Info centru – navode iz NTO.
U okviru novog prostora u Porto Montenegru će se naći i promotivni materijal svih lokalnih turističkih organizacija i zainteresovanih ugostitelja.
Info kancelarija se nalazi u središnjem dijelu Venecijanskog trga, u zgradi “Tara” i biće otvorena svakog radnog dana od 9h do 17h.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code