Infrastrutktura na meti vandala

Infrastrutktura na meti vandala

22
Podijeli

Služba komunalne policije evidentirala je prethodnih dana nekoliko slučajeva vandalizma na teritoriji našeg grada.
vandali polomljeno stajaliste hnU pitanju su novo autobusko stajalište u Zelenici na kojem su nepoznati počinioci polomili bočnu pleksiglas ploču, dok je na rivijeri polomljeno ili oštećeno šest stubova javne rasvjete.

vandali polomljeno stub rasvjeteIz lokalne uprave podsjećaju da postavljanje jednog novog autobuskog stajališta košta oko 3500 eura, dok jedan stub javne rasvjete košta oko 350 eura.

Picerija i restoran

vandali polomljeno stub rasvjete 2Opština Herceg Novi apeluje na građane i goste da prijave svako lice za koje uoče da uništava gradsku infrstrukturu, parkovske mobilijare, autobuska stajališta ili javnu rasvjetu.

22 Komentari

 1. Komunalna se vozika i onako su besposleni.Za sve nadlezni a kad ih pozoves nista se ne pitaju.Sramota.Parkirajte dragi policajci auto na jednom mjestu a prosetajte okolo nek to bude praksa pa nece bit vandalizma. I malo ih pocesite po dzepu i da vidis kad ce drugi da smogne snage da lomi.I komunalna i saobracajna zajedno…pa bar tih automobila ima za izvoza..

 2. Kada bi komunalna neselektivno kaznjavala sve pocinioce prekrsaja umjesto djirada po gradu svaka 3 i po minuta sakupilo bi se para za kamere. Ovako oni iz auta niti cuju niti vide a mi ih placamo.

 3. Da,cista obijest, bezobrazluk, ali i nekultura! Stvarno ima toliko naroda koji valjda ne zna cemu sluze korpe,kontejneri i sl.?! Daju sebi za pravo da unistavaju tudju tj.imovinu svih nas, ali se odmah pobune kad neko nasrne na njihovu imovinu!! Divljaci, i zato dok god su takvi vecina, bice nam ovako! I dok se ne uvedu kamere i visoke novcane kazne! Ovaj narod nista ne boli toliko kao kad ih udaris po dzepu, posto od cojstva i junastva nista nije ostalo!!!

 4. Neka nadležni pođu do stajališta u Bijeloj i pregledaju radove dok se još nije urušilo pa da onda vandali budu krivi. Naravno ima i vandala i treba ih hvatati i kažnjavati ali ima i fušera majstora i projekata koji ne opravdavaju cijenu.

 5. Na Novosacko svaku veče od 02 do 04 je haos,ali niko od spomenute gospode ne želi doći.
  Tako da ovakvog haosa će biti više.
  Samo da vozilo parkiraju, bio bi mir.
  Turista je sbe manje a BUKE sve više.??????

 6. IMALI SMO SANSU DA ZAJEDNO SA RASVJETOM UVEDEMO I KAMERE PO ULICAMA, OVOGA NE BI BILO. LONDON IMA 6 MILIONA KAMERA,KRIMINAL SVEDEN NA MINIMUM.
  SADA CEMO OPET MORATI DA KUPUJEMO KAMERE!!!

 7. Nije ovo Monako kao što se priča pa da su stajališta staklena, ovdje je poludivlji narod i stajališta treba da budu od dasaka sklepana. A stubovi rasvjete padaju sami jer su iz praistorije i nisu kompatibilni sa led lampama.

 8. Samo da hoće policija lako bi se našli počinioci i kaznili pa bi drugi drugačije razmišljali! Nego nekome su majka nekom maćeha! Nažalost tako je u cijelu ovu nesretnu državu gdje nema ni vlasti ni zakona!

 9. Vandali nisu krivi za autobusno stajaliste u ZL, vec nekvalitetna izrada istog. Jako slabi i mali drzaci stakala. Mislim da cijena ne opravdava kvalitet.

Ostavite komentar

*

code