Početna Društvo Injac i general Đurović u posjeti Herceg Novom: Dogovorena saradnja na realizaciji...

Injac i general Đurović u posjeti Herceg Novom: Dogovorena saradnja na realizaciji infrastrukturnih projekata

2

Ministarka odbrane Crne Gore, prof. dr Olivera Injac i načelnik Generalštaba VCG, brigadni general Milutin Đurović obišli su danas vojne objekte u opštini Herceg Novi, u Pristanu i Rakitama, ukjučujući potkope u kojima su nekad bili smješteni plovni objekti Mornarice.

Injac i general Đurović sa saradnicima susreli su se potom sa predstavnicima Opštine Herceg Novi, na čelu sa predsjednikom Opštine, Stevanom Katićem.
Tom prilikom, dogovorena je realizacija više zajedničkih infrastrukturnih projekata, kao i sklapanje ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji između Ministarstva odbrane i Opštine Herceg Novi.

Riječ je o gradnji prilaznog puta ka civilnim objektima u blizini vojnog objekta Pristan, o zahtjevu Opštine za ispomoć u rejonu Lalovina u Meljinama, mogućnostima u pružanju podrške za asfaltiranje puta prema Obostniku i drugim aktivnostima.

Sagovornici su konstatovali uspješnu dosadašnju saradnju Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore sa Opštinom Herceg Novi.

2 Komentari

  1. Pita li ih ko na sto I’m lici objekat bivse komande u MELJINAMA kod tunela. Lijepa zgrada se raspada, a u vlasnistvu je Ministarstva Odbrane. Tako godinama ceka poznatig kupca.

  2. Da se vrati Arza i svi vojni objekti i zemlja u državno vlasništvo jer su imali dosta nekretnina…na čija su imena uknjizena trebalo bi da vidimo.

    14
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code