Početna Društvo Institut dobio novi Odbor direktora

Institut dobio novi Odbor direktora

30

U nastavku sjednice Skupštine akcionara Instituta Dr Simo Milošević u Igalu, izabran je novi Odbora direktora .

Članovi su u ime Investiciono razvojnog fonda Savo Niković iz Herceg Novog , a u ime Vile Oliva Žarko Rakčević i Željko Drinčić iz Podgorice. Vlada Crne Gore imenovala je dr Dušana Mustura, a Fond zdravlja Crne Gore Milicu Кostićm oboje iz Herceg Novog.

Novljani su inače, članovi lokalnih parija ili njihove pristalice, Niković iz Demokrata, Kostićeva iz SNP-a, a dr Mustur je na predstojećim iszborima dao podršku koalciji “Za budućnost Novog I Boke”.

Odbor treba da se narednih dana konstituiše i izabre predsjednika. Do sada je tu funkciju obavljao Ranko Konjević i Odbor je početkom godine za v.d izvršnu direktorku izabrao dr Marinu Delić, jer je prethodno dr Gordana Rajević dala ostavku.

30 Komentari

 1. Moze li se otkupit Rakcevicev dio od 22% ? Pa da Institut pripadne lokalnoj samoupravi . I da grad i gradjani Herceg Novog imaju koristi od Instituta . I sve sto se tice Morskog dobra , i eto para u kasu naseg grada . Ali pod uslovom da se te pare ulazu u grad. I naravno drzavi porez , sasvim dovoljno od nas. Jos kad bi brodogradiliste osposobili , uz obnovljene hotele, pa ne bi nam trebao niko. I naravno da radimo . Ovako ovome nema kraja. Nikad na zelenu granu. Uvjek ce cupkat od nas . Ima ona stara. Boka radi a titograd se gradi. Kad ove djecije bolesti prelezimo , pogotovo sa svakim izborim sto se ponavljaju. Mozda nesto i uradimo. Dokle su centrale u Podgoricu. Nema srece. Da su pojedini kao Novska Lista nastupili samostalno . Obzirom da se pozivaju da su za Boku ,da u Boki bude bolje . Ne oni su u koaliciju i dobili centralu u Podgoricu. Tako da im njihov plan i program da gradu bude bolje, padaju u vodu . A nama su opet u nas grad Herceg Novi doveli Podgoricane i Niksicane , da im pomognu za izbore. Toliko o njihovom programu da Herceg Novom bude bolje. Koliko je Novljana islo u Podgoricu i Niksic na izbore da kroz njihove gradove prezentuju svoje partije. Novljani za Herceg Novi i za Boku. Novljani , nas grad Herceg Novi.

  6
  2
 2. Nije logično da ona bude u brodu,cim je zaslužila?Zar nije mogao da bude ni jedan Dr.medicine po mogućnosti nestranačka ličnost?Mada možda je i dobro što ste ovo napravili pred izbore da glasači vide što se čini.

  10
  2
 3. E sad da vidimo hoce li nova vlast imati sposobnosti da detaljno prettese sve tendere koje je bivsa dorektorica namjestala svojim partijskim drugovima. A bilo ih je dooooosta

  17
  6
 4. Cestitam Rakcevicu. Sjecate li se novljani ko je bio prvi I najglasniji protiv privatizacije Instituta? SDP I URA. A Jeste li zaboravili ko se nedavno javio na tenderu za prodaju? Žarko Rakcevic. A ko je u borbu direktora? Žarko Rakcevic, kakave on ima kvalifikacije, osim što želi za male pare da uzme najveći dragulj našeg grada.
  Ne budite ovce..

  55
  11
  • ZARKO Rakcevic je magistar ecc. I vlasnik 22% Institute I ima pravo da ima Clana u Bordu.
   Institut je unisten odavno I sada ce ga izbaciti
   Veterinar Demokrata.

   18
   6
   • Sa glupanima polemises. Oni misle da da ce oni da se pitaju sa 0 posto a covjek sa 22% da nema svog predstavnika da proba zastupati njegove interese. A posto svi lupetaju ocigledni ni ne znaju da se niko sem drzave ne pita sa 51 %. Pustite se vi je li osvijezilo. Tek se pocelo razgrcat. Normalno i firme propadaju pod teretom korone. Zahvaljujuci dps organizaciji jedna forma nma na racunu eura sem naravno trajekta 🤣

    10
    10
 5. OVO JE TUŽNO- KAD LOKALNE POLITIČKE PARTIJE ODREĐUJU SVOJE LOKALNE ČLANOVE
  DA UPRAVLJAJU MULTIDISCIPLINARNOM USTANOVOM KAKAV JE INSTITUT.
  OVOJ EKIPI NEDOSTAJE SAMO MIĆIN KANDIDAT PA DA KRENEMO U PREPOROD INSTITUTA,

  57
  5
 6. Na zdravlje! Samo drzite Olivu i njenoga Popaja Rakcevica sto dalje od donosenja odluka jer ce vas prodat mestar Popaj a da necete ni znat.I ajde sad nek se Vlada CG malo otvori pa da se nakon 20 godina povecaju i plate zapislenima.

  28
  6
 7. SVE sitni partijski eksponenti koji pojma nemaju sa turizmom, posebno ZDRSVSTVEnim. Ako ne misle da veterinar je Ok. Jedino Rakcevic tu je iz biznisa nada je tu I njegov kapital.
  Prosli su bili losi, ovi jos losiji.

  40
  5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code