Početna Turizam INSTITUT IGALO NA SAJMOVIMA U MOSKVI I KIJEVU

INSTITUT IGALO NA SAJMOVIMA U MOSKVI I KIJEVU

0

zoran kovacevicNakon poslovnog foruma 12. marta u Albaniji, gdje su ostvareni konatakti sa više velikih kompanija zaintersovanih za slanje radnika u Igalo na rehabilitaciju i anti stres program,kao i prisustva na sajmovima na ostalim evropskim gradovima, posredstvom TO Herceg Novi, predstvanici marketinga i menadžmenta Instituta Dr Simo Milošević narednih dana naći će se sa ponduom ove ustanove na sajmovima u Moskvi i Kijevu. Institut je unaprijedio marketing aktivnosti kroz prezentaciju novog sajta, na sedam jezika i kroz pripremu promotivnog materijala za nastup na novom tržištu, kaže nam izvršni direktor, mr Zoran Kovačević.
– Planiramo sjutra odlazak na sajam turizma u Rusiji, a nakon toga sljedeće sedmice na sajam turizma u Ukrajini. To su nakon potpisivanja značajnog ugovora sa velikim ruskim tur-opretaorom „R-tursom” po nama veoma perspektivna tržišta za Institut – kaže Kovačević.
U Institutu računaju da će nakon više godina opet imati dobru posjetu iz zemalja bivšeg Sovjetskog saveza, prije svega Rusije, Ukrajine i Kazahstana. U toku je pilot program boravka djece iz sjeverne Rusije, a za koji dan stižu reprezentacije vaterpolista i fudbalera Kazahstana.
Prvi put nakon 20 godna Institut „Dr SimoMilošević” je otvoren tokom cijele godine. Ovdje žele da direktno uvjere poslovne partnere, da imaju mogućnosti i za zimski boravak, kao i da će obnovom smještajnih kapaciteta nastojati da zadrže konkurentnost.
Ove godine Institut je pružio značajnu podršku „Prazniku mimoze” za brojne zabavne i sportske manifestacije i pokazao se kao dobar organizator.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code