INSTITUTU IGALO EVROPSKO PRIZNANJE ZA NAJPOZNATIJU INSTITUCIJU ZDRAVSTVENOG TURIZMA

INSTITUTU IGALO EVROPSKO PRIZNANJE ZA NAJPOZNATIJU INSTITUCIJU ZDRAVSTVENOG TURIZMA

153
0
Podijeli

U Sarajevu je u organizaciji Evropskog udruženja menadžera, uz prisustvo nekoliko stotina najuspješnijih menadžera iz četrnaest zemalja i većeg broja privrednih, političkih i javnih ličnosti regiona, održana trideseta ceremonija izbora najmenadžera i najkompanija regiona jugoistočne i srednje Evrope.

U kategoriji nagrada za oblast zdravstva nagrađen je Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju Dr Simo Milošević a.d. Igalo, kao najveća i najpoznatija institucija za zdravstveni turizam – multidisciplinarno liječenje u regionu, kao i njen izvršni direktor Zoran Bošnjak.
Pored Instituta Igalo nagradu iz oblasti zdravstva dobio je i Dom zdravlja Podgorica i direktor Nebojša Kavarić.
Na prigodnoj svečanosti dodijeljene su 24 menadžerske nagrade najuspješnim menadžerima, te 23 nagrade najuspješnjim pojedincima koji ne rade direktno u biznisu, ali svojim aktivnostima prave povoljniji ambijent za biznis i ekonomiju u regionu jugoistočne i srednje Evrope.
Nagrade su dodjeljene u više kategorija i to: ličnost godine, najmenadžer decenije, najmenadžer u oblasti bankarstva, zdravstva, najmenadžer i najkompanija za 2014. godinu i najgradonačelnik.
Prema odluci stručnog žirija Direkcije, priznanje “Ličnost godine regiona” ove godine dobili su predsjednik Republike Poljske, Bronislav Komorowski za desetogodišnje uspješno djelovanje u Evropskoj uniji i predsjednik Albanije, Bujar Nishani za doprinos da Albanija dobije status kandidata za članstvo u EU.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code