Početna Kultura “Interakt” na tvrđavi Forte Mare

“Interakt” na tvrđavi Forte Mare

2

Hercegnovski DJ-evi i producenti Ana Žižić (Ana Rs) i Dado Babić (Delys) osnovali su organizaciju Interakt Events koja, kako sami navode, za cilj ima pokretanje crnogorske elektronske scene.

Prvi u nizu događaja koje planiraju organizovaće na tvrđavi Forte Mare 16. avgusta kada će se live performansom predstaviti DJ i producent iz Berlina Lars Huismann.

Iste večeri nastupiće i Ana Rs, mlada producentkinja i DJ iz Herceg Novog. Nakon nekoliko godina uživanja u techno muzici, započinje putovanje ka ozbiljnom DJ-ingu i produkciji preslikavajući sebe kroz industrijski, hipnotički i eksperimantalni zvuk kao i kombinaciju ovih elemenata sa eksperimentima estetike i temama ranog elektra. Ana već ima izdanja za važne evropske etikete, poput Lunar Limited, Substantiv i Tama Records/Dangerous Minds. Nastupala je u mnogobrojnim klubovima i festivalima na Balkanu i u Zapadnoj Evropi, sa Lars Huismannom nedavno je u Štutgartu imala zapažen nastup. Ove godine otvorila je legendarni No Sleep stage, na EXIT festivalu.

Program Interakt-a će otvoriti Delys, novski DJ i producent, takođe član veoma poznatog duo-a 2Beat koji već više od deceniju nastupa po festivalima i klubovima na Balkanu. Jedan je od osnivača elektronske scene Herceg Novog i veliki entuzijasta kad je riječ o modernim stilovima elektronske muzike.

Program na tvrđavi Forte Mare 16. avgusta počinje u 22 sata,a prodaja karata biće na dan događaja na ulazu. Cijena karte prije ponoći biće 6, a poslije ponoći 8 eura.

Program:
22:30 – 00:15 – Delys
00:15 – 01:45 – Lars Huismann
01:45 – Ana Rs

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code