Početna Turizam Interaktivni izlog: Turisti u Tivtu imaju 24 h sve informacije

Interaktivni izlog: Turisti u Tivtu imaju 24 h sve informacije

1

U Turističkoj organizaciji Tivat, privodi se kraju instaliranje interaktivnog izloga koji će biti na usluzi građanima i turistima 24 h.

Interaktivni izlog je donacija Opštine Tivat koja je na zahtjev Turističke organizacije Tivat odmah prepoznala važnost ovog projekta i promocije turističke ponude, kroz digitalnu komunikaciju.

Instaliranjem ovog izloga, svi zainteresovani će na vrlo jednostavan način doći do korisnih turističkih i drugih informacija vezanih za Tivat. Na interaktivnom izlogu se mogu naći sljedeće kategorije: O Tivtu, Šta vidjeti, Šta raditi, Smještaj, Gdje jesti, City info ( O Turističkoj organizaciji Tivat, Korisne informacije, Važni telefoni, Turističko posredovanje ).

Interaktivni izlog takođe posjeduje mapu na kojoj se nalaze filteri kao što su: Atrakcije u gradu, Projekti u gradu, Vjerski objekti i Muzeji. Klikom na neku od ponuđenih ikonica dobijaju se instrukcije za: Info, Pronađi put, a preko QR skenera se može dobiti informacija kako od centra grada doći do željenog mjesta koje je označeno na mapi.

– Instaliranjem prve interaktivne multifunkcionalne table opština Tivat se svrstala u rang onih opština koje su prepoznale značaj i ulogu savremene tehnologije u unapređenju turističke ponude – navode iz TO Tivat.

Kao doprinos ove Turističke organizacije ovom projektu, u skorijoj budućnosti, uslijediće kreiranje mobilne aplikacije koja bi sadržajno upotpunila ovu interaktivnu mapu.

1 komentar

  1. Svaka čast na urađenom. Bilo bi jako dobro da i u Herceg Novom naprave nešto ovako, jer zaista ima svašta da se vidi i obilazi danima. Malo nam je Herceg Novi pao u sjenku jer je u turističkoj reklami Crne Gore često zaboravljan i stavljan iza nekih manjih gradova i naselja…
    Sramota da grad sa ovakvim geografskim položajem i ljepotama kakve ima Novi zaboravljaju, a turisti i ne znajući, zaobilaze …

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code