Ipak, bez naplate parkinga oko OŠ „Dašo Pavičić“ i u dijelu ulice...

Ipak, bez naplate parkinga oko OŠ „Dašo Pavičić“ i u dijelu ulice Orjenski bataljon

17
Podijeli

Neće biti naplate parkinga oko Osnovne škole „Dašo Pavičić“ na Toploj sve dok ova ulica ne bude rekonstruisana, odluka je rukovodstva Opštine Herecg Novi.

– Iako je planirano da „Parking servis“ u dogovoru sa Odborom škole „Dašo Pavičić“ počne sa naplatom parkiranja, nakon sagledavanja situacije dogovoreno je da za to ne postoje uslovi dok ova ulica ne bude rekonstruisana. Na ovaj način, lokalna uprava je uvažila i sugestije brojnih roditelja koje su pristigle tokom proteklih nekoliko dana – saopšteno je iz Službe za informisanje.

Picerija i restoran

Zaključeno je da će parking mjesta ostati ucrtana radi održavanja saobraćajnog reda, što će biti dio redovne kontrole i svi koji se budu parkirali mimo za to naznačenih pozicija biće sankcionisani.

Osim toga, odlučeno je da neće biti naplate parkiranja ni na novoiscrtanim mjestima u dijelu ulice Orjenski bataljon, od raskrsnice sa Ulicom Sava Bajkovića do stomatološke ordinacije Veselinović.

Takođe, dogovoren je nastavak uređenja parking mjesta na kojima se parkiranje neće naplaćivati. Među prioritetima su lokacije u naselju Topla gdje su slučajevi kršenja saobraćajnog reda posebno izražena pojava, saopšteno je iz lokalne uprave.

17 Komentari

 1. Što se tiče Tople dva katastrofa, parkiranje pored kontenjera u ne preglednom dijelu .Kod Verdure da se sloni onaj čardak a oni kafanu, baš žalosno. Zašto je najljepša i najšira ulica uvijek blokirana sve do Bajčeta , zar nema nikog u ovoj ,, obećavajućoj” vlasti. U Igalu i Novom svukuda se nsplaćuje , zbog čega su oni privilegovani.Živim u Igalu i plaćam mjesečnu kartu, zar sam ja i ostsli građani drugog reda u odnisu na Toplu i …..

 2. Ulaz od SUP-a prema školi i u krivinu treba staviti stubiće da bi se djeca spasila najgoreg , ulazak kolima i parkirani ne odgovorni građani ili nastavnici nr misle kuda se.ta djeca provlače. Zar nam oni nijesi bitniji od ,,gospode” koji samo da obezbijede besplatan parking. Mogao bi novi direktor imati više odgovornosti i bezbjednodti što se tiče djece, zato je na to mjestu i očekujemo od njega mnogo više

 3. Imate roditelje koji imaju decu u vrticu kao i u skoli.. skola je udarila sipke sa lancima citavom ulicom za svoje zaposlene i koga vec tako da vec sad nemas dje ostavit auto na 5 min. kad vodis dijete u vrtic! A na jesen kad udari jugo trebaces krenu u 6 i 15 da parkiras na 5 min. Roditelji koji imaju po dvoje dece u skoli, koji su jos u razlicitim smenama trebaju pustit dvije poruke da bi sacekali djecu,,i to trebaju bit sretni ako nadju mjesto sa kojeg ce sgustom nevidjenim plati parking od njihove vrhunske plate!

 4. Ajde vise Toplu dva iscrtajte i odma u naplatu,stanarima naravno mjesecnu,zaposlenima takodje a ostali sto kampuju po cijelu godinu samo deri!

  7
  3
 5. legende zarada grada je od turizma ne od otimanja!napravi ponudu pa ce ljudi ostavit pare a ne otimat.umjesto da regulisu setaliste naprave koji hotel opstina osnuje parking servis.proslo je vrijeme hajduka i uskoka…

  12
 6. Nadam se da ce Opstine platiti Skoli nesto jel je totalno njihova greska. Barem neke vajde da djeca imaju od ovakve Opstinske ***** posto definitivno poslije ove vlasti ce biti grdje nego poslije mnogih ratova.

  13
  3
 7. Hahahahaha, a jutros sam pomislila da ce i novoiscrtana mjesta uz samu skolu, izmedju drveca, da se naplacuju. Dobri ste, mada moram da ispratim do ponedeljka, nikad se ne zna, mozda se i predomislite hahahhaha
  Mislim da je nas grad jedan od rijetkih koji u sezoni vise zaradi od mjestana, nego od turista. Podignute cjene, naplata svega i svacega, kao da smo i mi na ljetovanju

  33
  2
 8. Politikom, presipanja iz supljeg u prazno, mogu se postici trenutni efekti. Velikim dolaskom automibila u 7 i 8 mjesecu, grad se moze rasteretiti samo sa nekoliko vecih garaza. Posto necete da gradite garaze, ocekujte za nekoliko dana, kolaps i haos u saobracaju.

  23
  1

Ostavite komentar

*

code