Početna Sport Ipak prijem u Opštini za mlade srebrne vaterpoliste

Ipak prijem u Opštini za mlade srebrne vaterpoliste

2

U Opštini je danas priređen prijem za novske vaterpoliste koji su ljetos u Podgorici osvojili srebrnu medalju na prvenstvu svijeta za juniore. Mlade vaterpoliste su primili potpredsjednik Opštine Herceg Novi Dragan Janković i sekretar za društvene djelatnosti i sport Vladimir Dželetović.

vaterpolo-juniori-prijem-101116-2Predstavnici lokalne uprave čestitali su vaterpolistima i uručili im po knjigu od Lazara Seferovića “Herceg Novi: 22 sage o kulturnom blagu” i novčanu premiju od po 600 eura. Od jedanaest reprezentativaca Crne Gore, pet ih je iz našeg grada. Prijemu su prisustvovali Aleksa Ukropina, Petar Tešanović, Dušan Banićević, Đuro Radović i Petar Mijušković, kao i koordinator mlađih vaterpolo selekcija Crne Gore Zoran Ivanovski i sportski direktor njihovog matičnog kluba “Jadran” Miloš Mračević.

Potpredsjednik Janković je kazao da se uspjeh ovih mladih ljudi mnogo cijeni, uz izvinjenje i objašnjenje što se nisu sastali i ranije.

“Izuzetno smo ponosni na vas. Podrška vama i uopšte vaterpolu u Herceg Novom ne može se sporiti. Nastavićemo da slavimo sa vama sve uspjehe, koji su i uspjesi ovog grada, da pomažemo sport po kome se Novi u svijetu poznaje. Ne sumnjamo da ćete i ubuduće da nižete pobjede, dostižete i premašujete postignuća onih koji su vam uzori, a mi smo tu da vas podržimo i čestitamo vam”, kazao je Janković.

Sekretar Dželetović je ostvareni uspjeh čestitao svjetskim viceprvacima, ali i upravi Plivačkog-vaterpolo kluba “Jadran” koja na ozbiljan i predan način radi sa ovim mladim ljudima i stvara uslove za razvoj vrhunskih sportista.  Kako je kazao, ovakav uspjeh potvrda je da se dugogodišnji trud isplatio i da su vrhunski u onome što rade. Poželio im je još mnogo trofeja i dobrih rezultata.

U ime kluba i sportista, zahvalnost je podijelio sportski direktor Miloš Mračević.  Kako je istakao, podrška lokalne uprave im je od velikog značaja, da uvijek sa ponosom predstavljaju svoj grad i tako će nastaviti i ubuduće.

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code