Početna Sport Ipak se igra finalni turnir Regionalne vaterpolo lige

Ipak se igra finalni turnir Regionalne vaterpolo lige

0

Finalni turnir Regionalne vaterpolo lige biće odigran u Duborvniku 14. i 15. jula na bazenu u Gružu. Domaćin turnira je shodno propozicijama dubrovački Jug kao prvoplasirana ekipa iz ligaškog dijela takmičenja.

„Jako nam je drago što će se turnir odigrati i što će Jadran prvi probiti „korona blokadu“ sporta od svih ekipa iz svih sportova iz Crne Gore kad su u pitanju međunarodna takmičenja. Zajedno sa kolegama iz Hrvatske radili smo u pripremi ovog takmičenja. Nakon priprema reprezentacije okupila se kompletna ekipa u klubu, tu su naravno i igrači koji nažalost neće braniti boje našeg kluba u narednoj sezoni, svi su se bez riječi odazvali. Svima nam je vaterpolo jako nedostajao, ekipa je jako motivisana, daćemo sve od sebe da što bolje prezentujemo klub, grad i državu“ rekao je direktor kluba Miloš Mračević.

U utorak 14. jula na programu su polufinalne utakmice:
· 19:00 Mladost Zagreb – Jadran Carine
· 20:30 Jug Adriatic Osiguranje – Jadran Split

Finalna utakmica na programu je 15. jula u 20:00 časova. Utakmica za treće mjesto se ne igra, već se trećeplasiranom ekipom smatra ekipa koja je bila bolje rangirana u ligaškom dijelu takmičenja.

Sve utakmice biće uživo prenošene na TV Arena Sport 3.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code