Početna Naslovna Iskustvo dobitnika glavne nagrade Aromine nagradne igre „Odmor nije daleko“: Aromino ljetovanje...

Iskustvo dobitnika glavne nagrade Aromine nagradne igre „Odmor nije daleko“: Aromino ljetovanje koje se pamti

0

Domaća Trgovina u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Conto diskonti tokom ljetnjih mjeseci organizovala je veliku nagradnu igru po sloganom „Odmor nije daleko“. Dobitnici glavnih nagrada su imali priliku i zadovoljstvo da ljetuju u hotelima duž naše obale, a i u onim planinskim. Boravak je oduševio jednako dobitnike koji su ljetovali u hotelima Splendid u Bečićima, Long Beach u Ulcinju, kao i one koji su uživali u ljepotama Žabljaka i ugodnosti Polar Star hotela. Kroz fotografije i utiske podijelili su sa nama svoja lijepa iskustva.

„Želim da se zahvalim na savršenom odmoru“, tako je svoju poruku Domaćoj Trgovini i Hotelu Splendid započela Sonja Bulajić iz Nikšića, dobitnica glavne nagrad. “ Najljepše se zahvaljujem Domaćoj Trgovini! Moja nagrada je potvrda da u ovom teškom periodu, lijepe stvari se ipak dešavaju i to u pravo vrijeme! Dodatno, osjećaj bezbjednosti tokom epidemije, zbog svih mjera koje su preduzete je jedna posebna vrijednost boravka u Splendidu”.

„Prethodni mjeseci su bili izazovni za sve nas, a ovom nagradnom igrom smo se pridružili podršci našim hotelijerima u želji da ostvare što bolju turističku sezonu uprkos okolnostima. Veliku zahvalnost dugujemo i dobitnicima, mnogobrojnim učesnicima nagradne igre, kao i svim našim potrošačima koji su prepoznali naše markete kao mjesto gdje mogu obavljati ugodnu i kvalitetnu kupovinu. Posebno nam je drago zbog pozitivnih utisaka dobitnika ove nagradne igre, koji su uživali u usluzi i ambijentu renomiranih hotela. Sa ciljem da naši potrošači uvijek budu zadovoljni, konstantno radimo na unapređenju poslovanja, odražvajući visok kvalitet usuge i raznovrsnosti asortimana. Zahvalni na podršci koju nam pružaju već godinama, u narednom periodu za naše drage potrošače spremamo i nova iznenađenja“ – saopštili su iz kompanije Domaća Trgovina.

Promo