Početna Naslovna Italijanski turoperatori zainteresovani za vansezonsku ponudu Herceg Novog

Italijanski turoperatori zainteresovani za vansezonsku ponudu Herceg Novog

8

Turistička organizacija Herceg Novi bila je domaćin grupi od 26 predstavnika turističkih agencija iz Italije. Predstavnici turoperatora iz Rima, Napulja, Barija i Lećea, četiri dana su boravili u Crnoj Gori. Prije posjete Novom turoperatori iz Italije, predvođeni Alesandrom Santeliom (Alessandro Santelia), predsjednikom agencije Go4Sea koja je i organizator posjete sa italijanske strane, obišli su Ulcinj, Bar, Skadarsko jezero, Budvu, Kotor i Perast.

„Izuzetno smo zadovoljni ovom posjetom. Volim Herceg Novi u koji sam često dolazio i po meni je on jako interesantan za vansezonske aranžmane. Jer,  planiramo da našim klijentima u Italiji nudimo grupne turističke programe za šta je ovaj grad kao stvoren sa svojim zaleđem i pozicijom“- kazao je Santelia.

On je najavio ponovni dolazak u septembru kada će biti precizirani  aranžmani u okviru vansezonske turističke ponude.

„Herceg Novi ima specifičnost ponude, kombinovanje izleta i više doživljaja u jednom danu, boravka na moru, a potom odlazak na pješačke, biciklističke ili planinarske ture padinama Orjena“, kazao je Santelia. Pohvalio je kapacitete hotela Sun Resort u kojem je organizovan zajednički ručak i poslovni sastanak sa predstavnicima agencije Kompas Montenegro, koja je sa crnogorske strane i organizator posjete.

„Emitivno tržište sa kojeg dolaze naši gosti je dodatno interesantno, jer iz Rima postoji redovna avionska linija za Podgoricu, a u julu počinje i čarter let Napulj – Bari – Podgorica. Tako da raste zanimanje gostiju  tog dijela Italije“, objašnjavaju iz agencije Kompas Montenegro.

TO Herceg Novi  je predstavnicima italijanskih turoperatora obezbijedila obilazak Starog grada i vožnju brodom do Žanjica i Mamule.

8 Komentari

 1. Hahaha ma ovo je cool!
  Može li mi ko objasniti ko je bio organizator ovog dolaska – Kompas , Novi, TO Novi, Syn Risort …?
  Ja samo čitam 🙂
  Možda uza ovoga stoji Pajica super tur-operator.

  2
  2
 2. I Ko je zainteresovan pobjegne glavom bez obzira, onog momenta kad shvati gdje je i koga ima na gradskim funkcijama da razgovara ( polusvijet nazalost) , a gradjani se mire sa tim stanjem kao da se to njih ne tice. Misle da su jos bitna nacionalna pitanja , a ne ekonomska koja su suština zivota . Mjesto koje nema puteve , vodu, voduuuu- ljudi nemamo vodu jer je skupa ova iz regionalnog vodovoda, o cemu dalje.. nemamo bolnicu, svi doktori bježe odavde nemamo nikog da nas liječi, nemamo
  Ni trgovinski centar , nego one turske i kvazi talijanske butige sa bolsneim cijenama, nemamo kino, nemamo pozoriste, sto dalje. Nemamo ni civilizovano restorane nemamo nista, i jos i oni koji bi nesto dok ne dodju i ne vide sa kim imaju posla da pregovaraju ( opstinskomosoblje)
  Imaju i gaje interesovanja i nade, a svak normalan vidi gdje je. Nazalost 90% studenata iz Novog nikad se ne vrati. Zapitajte se zasto. Sramotnici

  14
  7
 3. Naravno da interesovanje postoji, ali hotelijerima koji zatvaraju u oktobru nije interesantno ono što ne donosi iste prihode kao ljeti. Nažalost, traži se samo brza zarada nauštrb imidža destinacije

  16
  6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code