Italijanski vojni brod sjutra u Zelenici

Italijanski vojni brod sjutra u Zelenici

1841
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

italijanski vojni brodFregata Italijanske Vojne Mornarice Libeccio doći će sjutra i zadržaće se u Luci Zelenika tri dana.

Brod dolazi po završetku zajedničke vježbe između Vojnih Mornarica Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Albanije i Grčke pod nazivom ADRION LIVEX 2016, prenosi CdM.

Picerija i restoran

Italijanska posada i Vojna Mornarica Crne Gore nastaviće da razmjenjuju iskustva i mišljenja o upravo završenoj vježbi na Jadranu.

Komandant broda, Kristo Salvatore Traetta i posada broda Libeccio, posebno su vezani za Vojnu Mornaricu, a prošle godine u toku antipiratske operacije Evropske Unije ATALANTA dva oficira Crne Gore bili su sastavni dio posade i pružili svoj doprinos uspjehu operacije EU u zalivu Aden, u Arabijskom moru i u blizini obala Somalije.

Najavljeno je da će se komandant Traetta sastati sa lokalnim predstavnicima vlasti i pružiće mogućnost posjete broda, u subotu 18. juna i nedjelju 19. juna od 15 do 18 časova.

2 Komentari

  1. Naš brod P-34 Kotor je od 9. juna u Brindiziju ,a od poneđeljka učestvuje u vježbi ADRION LIVEX 2016.
    Tako da je ovo uzvratna posjeta našoj mornarici.
    0    0

Ostavite komentar

*

code