Ivan Zuber (SD): Stabilno i dosljedno za Herceg Novi

Ivan Zuber (SD): Stabilno i dosljedno za Herceg Novi

1663
0
Podijeli

Naš Herceg Novi je uvijek bio grad sporta. Bez obzira na to o kojem sportu je riječ, Herceg Novi je bio i ostao prava riznica talentovanih sportista, koji se u svojim klubovima i raznim reprezentativnim selekcijama u zemlji i inostranstvu ističu vrhunskim pojedinačnim i ekipnim rezultatima i dostignućima evropske i svjetske vrjednosti, navodi u saopštenju kandidat za odbornika na listi ” Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi”, Ivan Zuber.

Lično sam imao zadovoljstvo da veliki broj tih talentovanih sportista, kao dugogodišnji plivački trener, pripremam, motivišem i usmjeravam ka postizanju značajnih rezultata evropske i svjetske vrijednosti.

Picerija i restoran

Moj cilj je da sada motivišem i sve građane Herceg Novog da postignu vrhunske rezultate kada je u pitanju privredni, turistički, kulturni i sportski napredak Herceg Novog. Kao što sam u plivanju znao da prepoznam nadarene sportiste, tako i u politici, kao čovjek sa dugim životnim iskustvom, znam da prepoznam i talentovane političare. A to su Socijaldemokrate! Ljudi drugačijeg političkog profila i kulture, koji odišu pozitivnom energijom, timskim duhom i jasnom vizijom za razvoj Herceg Novog.

Kao dio buduće lokalne vlasti, promovisaćemo i sponzorisati naša mnogobrojna sportska društva, vodeći računa o pravednijoj raspodjeli budžetskih sredstava. Odgovarajućim projektima na lokalnom nivou, renoviraćemo sportske centre u kojima su uslovi rada neodgovarajući.

Mi, Socijaldemokrate posebno vidimo šansu u razvoju sportskog turizma, s obzirom na to da je to idealan način da se produži turistička sezona i poveća vanpansionska potrošnja. U tom smislu, zalagaćemo se za izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih hotelskih kapaciteta sa odgovarajućim sportskim objektima i drugim sadržajima, koji mogu da pruže potrebne usluge.

Socijaldemokrate su budućnost Herceg Novog. Sport je, zajedno sa turizmom, razvojna šansa našeg grada. Iskoristimo šansu koja nam se pruža u budućnosti. Zato se ajmo Novljani, toga 7. maja, baviti malo rekreativnim sportom. Ajmo toga dana svi zajedno brzim hodom i uz naše skaline stići do stabilne budućnosti, koja nas čeka na glasačkom listiću pod brojem 4 – ističe na kraju Zuber.

Plaćeni izborni program

Nema komentara