Ivana Banićević najbolja studentkinja Herceg Novog

Ivana Banićević najbolja studentkinja Herceg Novog

13
Podijeli

Najbolja studentkinja Herceg Novog za ovu studijsku godinu je Ivana Banićević, a nagrada će joj biti uručena na svečanoj sjednici povodom Dana opštine Herceg Novi, 28. oktobra. Ovo je prvi put da Opština Herceg Novi dodjeljuje nagradu najboljem studentu, nakon konkursa koji je sproveo Sekretarijat za kulturu i obrazovanje – navodi se u saopštenju Press službe Opštine Herceg Novi.

Ivana Banićević je student magistarskih studija na studijskom programu Hemijska tehnologija – Ekološko usmjerenje na Metalurško-tehnološkom fakultetu Univerziteta Crne Gore. Položila je sve ispite predviđene planom i programom osnovnih akademskih studija sa prosječnom ocjenom „A“ (9,96) i specijalističkih studija sa najvišom ocjenom „A“ (10,00).

Picerija i restoran

„Kontinuirano ulaganje u mlade je strateško opredjeljenje lokalne uprave. S tim u vezi, izmjenama Odluke o stipendiranju definisana je mogućnost da vrijednujemo rad najuspješnijih“, obrazložila je sekretarka za kulturu i obrazovanje Ana Zambelić Pištalo.

Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi je u septembru raspisao Konkurs za dodjelu studentskih stipendija i nagrada za ovu studijsku godinu, po kojem je dodijeljena nagrada najboljem studentu završne godine studija, a biće i donijeta odluka o stipendijama za najuspješnije studente iz Herceg Novog.

13 Komentari

 1. Opstina nema novac da kupi palme ali moze da se otvori Fond za palme i vjerovatno preduzetnici i narod i neka organizacija ce uplatiti koliko moze
  A palme se mogu naruciti iz okruzenja
  Na primjer Albanije ..Dalmacije..po cijeni os 3000 do 10000 zavisno od velicine govorim o vrlo starim palmama
  Jer ima dosta privatnika koji ih ne zele u svome dvoristu jer su prevelike..
  Strucnjaci treba da provjere jesu li zdrave a presadjivanje nije komplikovano ako se upotrebi odgovarajuca mehanizacija..
  I sta onaj nesretnik Brkovic i Vektre Boka rak rana HN uradi od Parka Hotel Tamarisa gdje je bila prava oaza ..
  Sve posjekose i raznijese ..opstina bi trebala da raskine sve ugovore sa Vektrom Bokom Jakic itd jer nijesu ispostovali ugovore i da povrati svu imovinu a prevarante da tuze za zulum koji su pocinjeli ..kada su Hrvati to uradili sa Todoricem
  Moze i CG sa Brlovicem.
  Bilo bi pozeljno i da se opstin postara da se planski postavljaju kline da se ne kace po fasadama..
  Hotel Play izgleda uzasno zbog klima..
  Te klime mogu da imaju motore i 30 metara od prostorije tako da mogu da budu na krovu ili u garazi ili eventualno u estetskom kavezu unutar balkona ili iza nekog zida na zemlji!
  Uzasna slika je sa Klimama u citavoj Crnoj Gori.
  To je mali trosak a zaista sve kuce i objekti ce izgledati ljepse ako vlasnici upute instalere klima da postave motore gdje se ne vide…a ne najlaksim i za instalere najbrzi nacin ..
  Ima par objekata koji su kulturno postavili klime da se motori ne vide i objekti izgledaju kulturno.
  Ima koji misle da bolje hladi ako okace motor pod prozor..
  Procitajte menu ili uputstvo …
  To je mali trosal samo za duzinu potrebne bakarne cijevi ..
  Ucinak je ljepsi grad i treba osnovati komisiju za vizuelno unapredjenje grada..klime narusavaju estetski izgled
  Jer su motori okaceni bez smisla da se vide..

 2. Ne znam te licno, al ti cestitam.Malo je danas uspjesnih mladih ljudi.Nadam se da ces sa tom profesijom imati posla u svom gradu i ,u drzavi koja je obavezna da otvara radna mjesta koja bi omogucili tebi,ali i svim mladim i uspjesnim momcima i djevojkama posao.Da nebi morali odlazit u druge zemlje jer ovde nema posla za vasu struku.

  13

Ostavite komentar

*

code