Početna Sport Iz cijelog svijeta na pripreme u Herceg Novi: Mađarice i Australijanke gošće...

Iz cijelog svijeta na pripreme u Herceg Novi: Mađarice i Australijanke gošće Jadrana Carine

3

Plivački vaterpolo klub Jadran Carine i Herceg Novi ugostili su vaterpolistkinje Mađarske i Australije, koje se spremaju za finale Svjetske lige i Svjetsko prvenstvo u Južnoj Koreji. Ove mlade dame boraviće u gradu od skalina sedam dana. Za četvrtak i petak zakazane su im sparing utakmice.

Selektor ženske vaterpolo reprezentacije Mađarske, Atila Biro, istakao je da je ovo za njega i njegov tim sjajna prilika da se spremaju za predstojeća takmičenja.

– Drugi put smo ovdje, prošle godine smo bili i imamo lijepa iskustva. Zato sam ponovo izabrao Jadran Carine. Ovo je sjajna šansa i prilika da se dobro pripremimo za takmičenja – rekao je Atila.

Jadranova tadicija poznata u svijetu

Oduševljenje i zadovoljstvo što su gošće Jadrana nisu krile ni Australijanke.

Reprezentativke Australije rekle su nam da znaju za Jadranovu veliku tradiciju, a posebno za Trofejnu salu.

– Odlični su nam uslovi za treninge. Bazen je super, lopte golovi, sve. Osoblje Jadrana je divno, ljudi su prijateljski raspoloženi – kazao je trener Australijske vaterpolo reprezentacije.

Vaterpolistkinja Kejša Gofers istala je da je bila dva puta prije ovoga u Herceg Novom, sa mlađim generacijama, i svaki put kad dođe prelijepo se osjeća.

– Bazen je savršen, a Jadran je poseban. Volimo da se vratimo ovdje. Ovo nam dođe kao odmor uz treninge, prelijepo je. Znam da Jadran ima najbolju ekipu u Crnoj Gori i da su mlađe generacije vrlo uspješne – kazala je Gofers.

3 Komentari

  1. Bravo za Jadran,da ih nema dolje ne bi bilo nikakvog sporta i dešavanja,ostalo je zamrlo.Nekada je Škver bio mjesto okupljanja Novljana i prijatelja ,sada kao da je bomba pala

    17
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code