“IZBOR” SJUTRA PRED GRAĐANIMA HERCEG NOVOG

“IZBOR” SJUTRA PRED GRAĐANIMA HERCEG NOVOG

138
0
Podijeli

izbor logoUdruženje građana “Izbor” poziva građane da sjutra, 27. juna u 20 h dođu u Dvoranu “Park”, gdje će im se predstaviti osnivači i prijatelji ovog Udruženja.
Osnivači Udruženja “Izbor” smatraju da je javno predstavljanje ideja oko kojih su se okupili, kao i vizije grada Herceg Novog koju imaju veoma važno, navode u saopštenju. – Cilj je udružiti sve naše duhovne i materijalne potencijale u poletnu energiju koja će preplaviti grad. Hoćemo da Herceg Novi bude mjesto u kom je privilegija živjeti. Životni prostor nije samo kuća i okućnica, to je i ulica u kojoj živimo, mentalno, kulturno i ekonomsko okruženje. Po svijetu postoje zdravi gradovi, čiste ulice i srećni ljudi. Želimo da Herceg Novi bude jedan od njih – poručuju iz “Izbora”.
Javni poziv upućen je svim građanima, dijaspori i umjetnicima. Pozivnice su uputili i na 160 adresa.
– Pozvali smo gradonačelnika Herceg Novog, njegove saradnike, predstavnike crkve i drugih konfesija, predstavnike političkih partija, rukovodioce javnih preduzeća i institucija, privrednike, direktore škola, bolnice, sportskih društava, medija i kolege iz nevladinog sektora. Svi mi volimo Herceg Novi. Ta je ljubav ujedno i velika odgovornost. Ljubav ne može opstati sama od sebe, bez truda, vjere, odricanja i njegovanja. Zato dođite!!! – navodi se u saopštenju koje je potpisao pr Udruženja, dr Špiro Vuković, uz napomenu da je nakon predstavljanja predviđeno druženje.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code