Izbori u Herceg Novom raspisani za 7. maj

Izbori u Herceg Novom raspisani za 7. maj

22
Podijeli

Predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović, raspisao je izbore za odbornike u Skupštini Opšine Herceg Novi za 7. maj.

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, odluka stupa na snagu danom donošenja, a biće objavljena u „Službenom listu Crne Gore“ i u „Službenom listu Crne Gore – opštinski propisi“.

Picerija i restoran

Kompletan saziv Skupštine Оpštine Herceg Novi sa 34 odbornika, javnom prozivkom, odlučio је da skrati sebi mandate početkom februara.

Predlog za skraćenje mandata podnio je odbornički klub građanske liste Izbor koja je, prethodne dvije godine, sa Demokratskom partijom socijalista činila vlast u Herceg Novom.

Sorry, there are no polls available at the moment.

22 Komentari

 1. Ko predstavlja sada URU u Herceg Novom- zna li mi ko to rec,otkad je napustise: Bato,Vuk,Misko,Mirko,Djoko…. vise im se strva ne zna ? da li oni postoje u HN i da li ce oni biti aktuelni na izborima,zna li to neko ?

  1
  2
 2. Pobjeduje ona lista i partija koja stavi u prvi plan mlade i skolovane ljude. Dosta nam je postenih iz Novske liste, Izbora, G saveza, koalicije, DPSa, PzP (Katica, Zarica, Belusevica).. Samo mladost!

 3. Hasan. Opet horoskopske duhovitosti. Stvarno, sta kazu zvijezde za izbore? Do sada si uvijek grijesio, pa nam reci da znamo da ce biti obrnuto od onoga sto si ti u horoskopu vidio.

  1
  2
 4. U maju se slavi dan pobjede nad fasizmom. Tako ce biti u Novom i ove godine. Fasiti okupljeni oko DF, petokolonasi, zauvijek ce biti izbrisani z politickog zivota Herceg Novog. Ovdje nece vladati cetnicke vojvode i njihovi lokalni kokosari. A drugi ce se vec dogovoriti.

  3
  5
 5. Sad sam kuriozan da vidim u koga ce Dusko Radovic Kruso (DRK) da reinkarnira!!!
  Ko li ce sad da se “ISPRSI” i da “DAJE MED NA KAŠIČICU” Novljanima, a od zada zavuče ih duboko nasadi???

 6. A sad adio, a sad adio, i ko zna gdje, i ko zna kad.
  Jednom odlazi svako putem svog života, na rastanku srce samo kaže – DPS se vraćat više neće na mjesto zločina…

  3
  1
 7. Sada ce jedan dobar dio DPS glasaca da ovdje glasa da nece izaci na izbore a kada dodje taj dan svi ce se poslusno pojaviti na birackom mjestu.

 8. D ati cu moj glas, ako treba i 3 puta ako bude piva i sendvica, ali paznja, ne bilo kakvo pivo, ne bilo kakav sendvic, sve fino, krsteno po protokolu.

Ostavite komentar

*

code