Početna Politika Izborna konferencija DPS-a Herceg Novi 22. juna

Izborna konferencija DPS-a Herceg Novi 22. juna

31

Izvršni i Opštinski odbor DPS-a Herceg Novi jednoglasno su večeras zaključili da izborna konferencija u ovom gradu bude održana 22. juna.

Kako je saoopšteno, usvojene su odluke o kriterijumima, broju i načinu izbora predstavnika Izborne konferencije DPS Herceg Novi, kao i dinamički plan realizacije neophodnih pripremnih aktivnosti.

Picerija i restoran

“Uočavamo rastuće interesovanja građana Herceg Novog, prije svega mladih, da podrže politike DPS i postanu članovi naše partije. Zato je predstojeća Izborna konferencija odlična prilika da se nastavi sa daljom kvalitetnom kadrovskom obnovom DPS Herceg Novi, od mjesnih odbora do Opštinskog odbora” kazao je predsjednik Opštinskog odbora DPS Herceg Novi, Slobodan Radović Krušo.

Učesnici sjednice izrazili su jedinstvenu podršku predsjedniku DPS-a, Milu Đukanoviću uvjereni da će sve pripremne aktivnosti biti obavljene profesionalno i na vrijeme, saopšteno je iz hercegnovskog DPS-a.

31 Komentari

 1. Dps je zlo i nije za pricu slazem se
  Al ni novske demokrate nisu andjeli……mnogo se pleka oko mnogih stvari…..mnogo se radnih mjesta podjelilo i na mnogim funkcijama je ne strucni kadar sem izuzecima….Gradjanima su poslate cestitke od parking servisa i neke takse su se udvostrucile a sa.druge strane nekim svojim pulemima se namjestaju poslovi i tenderi…znaci niste ni vi cvecke.zasto to radite….osladila se vlast jel…..dacemo samo primjer za P.Porobica kome je sve dato kanli kula led totemi na stajalistima.a sve to je bio cisti prihod.opstini….97000 pokret vas gleda i dps i opoziciju

  13
  3
 2. Sve Novljani. Trebali ste ih slikat sprijeda da vidimo ko su ti ljudi. Jednome se po frizuri vidi ko je, a poslije se zove narod novski da mu se tobož spašava radno mjesto. Ae svi put doma pomalo.

  18
  2
 3. Lokalni lopovluci su u redu. To je novski. Bravo, potrebno je samo naći krivca sa strane,a nekoliko lokalnih porodica neka se diskretno pune kao brodovi. Kriva je PG.

  18
  3
 4. Opet ovi sa objavama , raste broj clanova?
  Kako da ne…
  Zaobidjite nas sa izmisljotinama i napustite grad…
  Samo jos niste prodali Institut (bar ne javno)

  28
  11
  • Ti mora da si jako uspješan i zadovoljan . A cuti svega ti gori bi oni bili tri puta od ovih sada (sto je priznajem teško ),pa sad vidi dje bi bili sa njima i takvima ka sto si ti !

   48
   22
   • Ja sam sretan i zadovoljan,sa ovom valsti sa državnog nivoa.Sta je ova trula vlast uradila za Herceg Novi nista.Molim te da ćutite vi sto za Herceg Novi govorite da je Herceg Novi srpski grad.

    31
    55
    • Blago tebi sretnome i veselome,ako te ovakva budućnost zadovoljava- zato si tu dje si Crnogorac ! Nije Novi ni Srpski ni Crnogorski već kosmoplitanski grad,ko sto znas sa njim vladaju Srbi i Crnogorci – pa zato i tavori. Bolje da podržiš Austrougare nego ove tvoje Srpskocrnogorske Vladare iz Podgorice .

     22
     11
    • A sa cime si jado jadni zadovoljan na drzavnom nivou ?
     -Sto su pokrali i unistili sve sto su mogli ?
     -Sto svi drzavni funkcioneri zive kao kraljevi na racun svih ostalih ?
     -Sto se lopovi setaju okolnim drzavama ?
     -Sto ima zilionj nerijesenih ubistava u ovolickoj maloj drzavi ?
     -Sto se nemozes zaposliti ako nemas partijsku knjizicu samo odredjene bogom dane partije ?

     Cega se pametan stidi budala se ponosi a ti kaljas ime jer Crnogorac pravi nije nikad bio retard kao ti , nego je imao i casti i obraza pa te molim da ime promjenis u Djonovic jer ti je obraz kao djon. (unapred se izvinjavam svim pravim Djonovicima ako ih ima u Crnoj Gori ovo se ne odnosi na njih)

     27
     5
     • BRAVO PRIMLJEN SI U DEMOKRATSKI FRONT SALJAKU JEDAN.TI SI PONOSAN STO NA OVIM PROTESTIMA NOSAJU SRPSKE ZASTAVE.AJ CUTI MOLIM TE.
      ŽIVIO MILO ĐUKANOVIĆ I DEMOKRATSKA PARTIJA SOCIJALISTA💪💪💪🇲🇪🇲🇪🇲🇪💪💪💪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

      11
      21
  • Eto ti ih pa ih kuci na slavu vodi i Krusa i Mila na čelo trpeze stavi,ako ces sretan bit. Nego kako se ti mrco zoveš ?,predstavi se ko pravi Crnogorac ili te je sramota da napišeš,razumijem ako je tako- nego samo batali malo Novi idi u Rastoke – gore su pravi Crnogorci.

   18
   6
   • Mene nije sramota da kažem ko sam.Nije me sramota da volim Mila i Kruša.Nije me sramota da volim Crnu Goru i Demokratsku Partiju Socijalista🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪.A ko si ti pa da ti se ja prestavljam jel.Samo jedno upamtite svi vi Herceg Novi nije srpski niti će bit.

    8
    19

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code