Početna Društvo Izgradnja javne garaže i Trga uvećali Plan nabavki za 3.5 miliona, tender...

Izgradnja javne garaže i Trga uvećali Plan nabavki za 3.5 miliona, tender uskoro

19

Zbog izgradnje mješovitog centra i javne garaže, Plan javnih nabavki Opštine Herceg Novi iz decembra prošle godine izmijenjen je krajem oktobra, a njegova početna ukupna vrijednost sa 4.489,300 eura uvećana je na 7,989.300 hiljada eura.

Idejno rješenje // Foto: Opština Herceg Novi / Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog

Izmjena je bila neophodna kako bi se mogao raspisati tender za izbor izvođača. Izgradnja javne garaže biće, kako je navedeno, finansirana iz budžeta Opštine Herceg Novi, za 3,5 miliona eura. Tender za izbor izvođača radova trebalo bi, prema Planu, da bude raspisan u IV kvartalu, odnosno do kraja godine.

Podsjetićemo da je na promociji Mape investicija, 17. oktobra, predsjednik Opštine Stevan Katić, kazao da je za javnu garažu urađeno idejno rješenje, a da bi tender trebalo da bude raspisan naredne sedmice. Na javnoj garaži sa Trgom biće, kako je navaljeno, postavljen i spomenik prvom gradonačelniku Mirku Komenoviću.

Planom javnih nabavki za ovu godinu predviđena je realizacija 37 različitih projekata. Što je urađeno pokazaće finalni izvještaj.

19 Komentari

 1. Zna li se tacan broj parking mjesta? Zgradu opstine treba izmjestiti iz centra, napraviti novu na adekvatnoj poziciji sa dovoljnim brojem parkinga.

  21
  1
 2. hoce li parking servis finansirati gradnju od para koje ubiru na svakom cosku? Svaka cast, konacno ste se sjetili da nemamo mjesta za parking ni mi mjestani a ni turisti.

  28
  1
  • Nece nikada, umjesto tunela,zicare ili lifta od Skvera do grada ,oni pricaju o ideji koju su im popovi dali,da se od Njovica do Iline kite pravi zicara????Pokazite mi tog ekonomskog strucnjaka da obrazlozi . Ekipa na vlasti zovu se < SITNI< betoniranje seoskih puteva do 50 metara

   14
   6
  • i ne treba da bude zicara od Skvera do grada, necije licne zelje se ispunjavaju, bzv., kako ko dodje tako zelje svoje zele da sprovode u djelo, hirovi, asfaltirajte ulice kvalitetno sa ivicnjacima, odrzavajte parkove, ocuvajte zelene povrsine, grad ce se pretvoriti u beton…uzas

   12
 3. Ako se ikada izgradi garaza nemojte da monopol na nju imaju samo sluzbenici Opstine,treba ograniciti vrijeme na dva sata da bude u sluzbi gradjana. Za turiste i goste neki parking malo sa strane jer i mi dje god idemo koristimo alternativne prevoze.

  14
  1
 4. Pozdravljamo ali mislim da su to preveliki zalogaji za vas sitne, vi ste za puteve prema selima od 30-50 metara,nemate ni profesionalne ni umne sposobnosti za nesto vise, i mi vas kao takve prihvatamo

  30
  10
 5. Ovo sa prvim gradonacelnikom kao i sa njunjom vam je vrh ima li opstina sluha da digne spomenik Ivu Andricu ili recimo Zuku Djumhuru koji su promivisali ovaj grad i tad i sad. A ne nevaznim licnostima poput njunja i prvog gradonacelnika vrlo vazna licnost moze li se znati ciji je to predlog. I kad ce biti gotova spomen kuca Iva Andrica renovirate je kao Skadar na Bojani. Jedna u nizu od nesposobnijih vlasti u istoriji Novog.

  20
  14
   • Da li sam posten nevazno ali dali sam sposoban to je vrlo bitno jer moja nesposobnost i radno mesto koje pokrivam za sto sam dorto placen steti drugom nezavisno od toga jesam li posten ili ne i dali je moje postenje ilil nepostenje proizvelo velo korupciju ili ne e toje vrlo bitno i zato postoji sud koji ce to da izvaga na zalost u ovoj drzavi sudstvo se ne mjesa u svoj poso.

  • Kad cete rjesiti kanalizaciju u koju je opstina stukla 30 miliona eura ako to ne resite buducnost nam je sumorna. Samo da garaza ne zavrsi kao i kanalizacija sa provizijama za opstinsje celnike imali ova drzava drzavnog tuzioca da ispita marifetluke oko izgradnje kanalizacije.

   26
   2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code