IZGRADNJA KOMPLEKSA U KUMBORU KAD OPŠTINA HERCEG NOVI ISPUNI OBAVEZE

IZGRADNJA KOMPLEKSA U KUMBORU KAD OPŠTINA HERCEG NOVI ISPUNI OBAVEZE

184
0
Podijeli

Trajno snabdijevanje strujom i vodom, definisanje lokacije sa Regionalnim vodovodom oko izgradnje rezervoara, kao i rekonstrukcija trafo-stanice u Kumboru – neki su od „tehničkih detalja” koje je Opština Herceg Novi još dužna da obezbijedi kompaniji “Azmont”, prije početka izgradnje luksuznog rizorta One&Only u Kumboru.

Ovo je dogovoreno na sastanku predstavnika kompanije “Azmont investments” sa predstavnicima lokalne samouprave, Vojske Crne Gore, Regionalnog vodovoda, JP Morsko dobro i resornog Ministarstva.
Na sastanku je još jednom analiziran čitav projekat, vrijedan pola milijarde eura, kao i dogovorene obaveze koje očekuju sve koji su uključeni u ovaj poduhvat, potvrdio je Radiju Jadran, predsjednik Opštine Dejan Mandić.
– Očekuje nas donošenje nove studije lokacije koja bi ubrzo trebalo da bude i usvojena, čime se stiče mogućnost za izdavanje građevinske dozvole, jer je to novi planski dokument kojim se uklapa u čitav koncept “One & only” – kaže Mandić.
Jedna od najvažnijih obaveza opštine jeste i trajno rješavanje snabdijevanja strujom i vodom, ali Mandić kaže da tek treba sa Regionalnim vodovodom da definišu lokaciju na kojoj će se graditi rezervoar. Neophodno je rekonstruisati jednu trafostanicu u Kumboru. Međutim, nije utvrđeno ni da li će biti potreban visokonaponski kabl od Meljina koji je iz trafostanice provučen novijom trasom puta, kaže Mandić.

Picerija i restoran

MANDIĆ I MRAČEVIĆ PUTUJU ZA DUBAI

Do kraja decembra, predstavnici opštine trebalo bi da se još jednom sastanu sa predstavnicima Azmonta. Predsjednik Mandić kao i njegov savjetnik Vladimir Mračević očekuju poziv iz te kompanije i za trodnevno studijsko putovanje, u okviru kojeg bi trebalo da posjete Dubai. Jer, tako će se bolje upoznati sa kompleksima “One & Only” i vidjeti kakav će nivo usluga i smještaja biti i u budućem luksuznom zdanju u Kumboru.
Mandić nam je potvrdio da poziv očekuje tokom ove sedmice, a posjetu Dubaiu nekog od narednih vikenda.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code