IZLOŽBA RADOVA DJECE SA INVALIDITETOM

IZLOŽBA RADOVA DJECE SA INVALIDITETOM

146
0
Podijeli

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, 3. decembra, Sekretarijat za lokalnu samoupravu Opštine Herceg Novi u saradnji sa NVO sektorom, organizuje sjutra izložbu radova djece sa invaliditetom u dvorani Park.

“Na izložbi će biti predstavljeno preko trideset radova djece sa invaliditetom iz JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju, Resorsnog centra za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora iz Kotora, a posjetioci će moći da se upoznaju i sa on-line izdanjem novina koji uređuju djeca iz NVO “Sunčev zrak” – najavljuje za naš radio načelnica Sekretarijata za lokalnu samoupravu u Opštini Herceg Novi, Vesna Samardžić
Pored izložbe radova, najmlađi i posjetioci biće u prilici da vide i predstavu hercegnovskog glumca Željka Vavića pod nazivom “Princ i marcipan”. Poznatom animatoru najmlađih na sceni će se pridružiti i djeca.
Program obilježavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom počeće sjutra u 10.30 h u dvorani Park u Herceg Novom.
Cilj obilježavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom 3. decembra jeste da promoviše razumijevanje problema invaliditeta i aktivira podršku za dostojanstvo, prava i dobrobit osoba sa invaliditetom. Obilježavanjem ovog datuma se teži ka podizanju svijesti o dobrobitima integrisanja osoba sa invaliditetom u sve aspekte političkog, ekonomskog i kulturnog života.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code