Početna Oko nas Budva Izložba radova polaznika “Škole slikanja za treću dob” u Narodnoj biblioteci Budve

Izložba radova polaznika “Škole slikanja za treću dob” u Narodnoj biblioteci Budve

0

U organizaciji Narodne biblioteke Budve u četvrtak, 20. juna u holu Akademije znanja biće otvorena izložba radova polaznika radionice “Škola slikanja za treću dob”, koju vodi slikarka Rajka Kujundžijević.

Oko 50 radova nastalih u okviru tromjesečne radionice u Narodnoj biblioteci Budve izložiće petnaestak polaznica Škole slikanja. Izložbu u holu Akademije znanja u 20 časova otvoriće predsjednik Savjeta JU Narodna biblioteka Budve dr Predrag Zenović, a o samoj izložbi govoriće voditeljica radionice, slikarka Rajka Kujundžijević uz čiju su se edukaciju i asistenciju polaznici oprobali u različitim likovnim tehnikama kao što su: crtež, akvarel, pastel, akril, kolaž, kombinovana tehnika i slično, saopšteno je iz JU Narodna biblioteka Budve.

Radionica “Škola slikanja za treću dob” koja se tokom protekla tri mjeseca svakog petka u terminu od 18 do 20 časova odvijala u organizaciji Biblioteke, pokrenuta je sa idejom o potrebi pune integracije starijih lica u životnu zajednicu kroz obrazovanje i razvoj sposobnosti.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code