Početna Servis Izmjena režima saobraćaja tokom prolaska molebne litije od Tople do Belaviste

Izmjena režima saobraćaja tokom prolaska molebne litije od Tople do Belaviste

23

Radi nesmetanog i bezbjednog odvijanja molebne litije sveštenstva i vjernika dio Njegoševe ulice će danas popodne biti privremeno zatvoren za saobraćaj – obavještavaju iz Služba za informisanje.

Herceg Novi

Na potezu od raskrsnice sa ulicom Mića Vavića („Novljanka“) do ulice Save Kovačevića saobraćaj će biti zabranjen za sva vozila u periodu od 17.30 do 19 časova.

23 Komentari

 1. Svi nesporazumi se rjesavaju za pregovarackim stolom,prije ili kasnije. Zatim se dogovoreno pravno uokviri. Sto se prije to shvati,to cemo prije svi skupa biti na dobitku. U litijama su ili zaludjeni ili sa licnim interesima vezanim za crkvu.

 2. Jel ovo karavan pred praznik mimoze, bolje bi bilo da reklamirate grad. A vi reklamirate političke skupove na račun popova. Jel crkva plaća farbu i gorivo? Imamo pumo molera imolebanaca. Crna Gora je drzava svih građana koji je vole. A granice su otvorene, kom se ne sviđa ima Vučića i Dodika pa se vratite nazad.

  12
  6
 3. Vi gore, navedeni pod raznim imenima, sram vas i stid bilo!!!! Pokazujete svojim komentarima kakvi ste i koliki neljudi. Koliko ste sebicni, kakvog ste karaktera, sve sto vam ne odgovara popili bi ste u casu vode!!!!! Da se radi o vama itekako bi ste ko zna sta uradili, sem zaustavljanje saobracaja, zarad vasih interesima. Ovako, kad su drugi u pitanju, rekoh malocas, popili bi ste u casu vode. Vi ste oni koji vole da komsiji crkne krava.

  10
  24
 4. Dje ste prije bili , grad se raspada a vi litijate ….o kojoj vi buducnosti uopste razmisljate…Toliko problema a ovo najveci….

  36
  13
  • Evo ti tvoj DPS kadar, sef odbornickog kluba u Savniku poziva predsjednika novoizabranog da ostane vjeran Hristu i svetosavlju.
   Gotovi ste, bezboznici! Sad cete krenut da opet ljubite skute vladici ne biste li spasili vlast.
   Proureni ste i prezreni od Boga i naroda. Na Crkvu nijeste smjeli udarit!

   10
   14
 5. Ne bih se slozila sa vama situacija je krajnje ozbiljna to nisu samo prazne setnje zao mi je sto ne zelite da razumijete i svakako je ovo mnogo vaznije od praznika mimoze sve i da ga ove godine ne bude nije steta mnogo je bitnije da se ova situacija mirno rijesi

  14
  30
 6. Daj više maknite se sa ulica…Smiješni ste…Dokaze u ruke i na sud polako..Svi sad vide da to nisu vjerski nego politički protesti a Boga mi i dobro zaradjujete sad na svijeće …itd… Puštite se ulica i pravno to riješavajte,a nas običan narod puštite da živimo, jer ćete pokvariti i sezonu i sve…Koji će stranac doć kad vas vidi takve na ulice? Ko iz horor filma da ste izasli…u crkve pa se molite i papire na sunce…

  30
  15
 7. Nije mi jasno do kada ce ovako okuopirati grad? Uopste ne zelim da ulazim u diskusiju oko ovog zakona, ali je krajnje bezobzirno danima narusavati svakodnevnicu mnogih gradjana. Neka se okupljaju ispred crkve ili manastira. Treba uzeti u obzir da u ovom gradu zive gradjani raznih nacionalnosti i vjeroispovjesti, pa i onih koji se ne izjasnjavaju, ili ne pripadaju ni jednoj vjeri! Ovo je grad svih nas i tu nema mjesta nikakvom saranju zidova, iscrtavanju zastava gdje se stigne i to bi prvenstveno trebalo da bude osudjeno od strane same opstine, a komunalna policija bi trebala da radi svoj posao! Blizi se praznik mimoze i na ovakav naci mislite da docekate goste? Zalosno.

  67
  32
  • Pa praznik mimoze će i obustaviti litije, šetanije i pojenje,prosto zato jer se na istoj cesti nemogu stesti mažuretke i kaludjerice, popovi i maske, gracka muzika i crkveni hor, trombonjeri i paletari itd…

   23
   7
  • Žalosno je što su izglasali ovakav zakon.Ovo je demokratski vid borbe.Vidim da si ti eurposkih shvatanja pa se prisjeti žutih prsluka u Francuskoj.Europljani širokijeh svatanja istrpite nas balkance četvrtkom i nedeljom pa će i vama brzo biti bolje.Svi ćemo imati ista prava i živjet kako bog zapovijeda a ne kao robovi(a znate čiji) !!!

   19
   20
   • Ne znam po cemu ste zakljucili da sam ”europskih shvatanja” i sta za vas to podrazumjeva? Dakle, ja sam normalnih i zdravih shvatanja i smatram da svi mi moramo biti duboko tolerantni jedni prema drugima i postovati razlicitosti, posto nismo neandrtalci i zivimo u 21 vijeku. A to me nije naucila ni Evropa, ni Balkan, vec se to nosi iz kuce. Tako da u ovom gradu niste sami i bezobzirnosti nema mjesta.

    6
    3
  • Arhiv je u Boki uspostavila tek AustroUgarska Monarhija, a Srpske Crkve i Manastiri su nastale prije tog perioda. U to vrijeme Boka nije bila u sastavu sa Crnom Gorom, a ni Crna Gora nije bila u sastavu Boke, tako da ta tvoja bistra i bezvezna upadica sa nečasnim namjerama je jako ružna. Zašto su se onoliki novci izdvojili za Francusku Katoličku Crkvu Notr Dam? Zbog toga što je to svetinja. Mnoge je u ex-Jugoslaviji komunizam zauvjek promjenio i oduzeo vam je duhovne vrijednosti. Zbog toga će mo mi istrajati u ovoj borbi za duhovnu čast, nas Domicilnih Srba Pravoslavne Vjeroispovjesti.

   17
   19
    • Ako si Domicilni PRAVOSLAVNI Srbin onda ti je gornji komentar neumjesan, jer zbog časti i amaneta onih od kojih si nastao. Zbog toga ja imam pravo da govorim u ime svih Domicilnih Srba Pravoslavne Vjeroispovjesti i čvrsto stojim iza svog naroda i naše časti.

     4
     26

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code