Početna Servis Izmjena režima saobraćaja u ulici I Bokeške brigade od 29. do 31....

Izmjena režima saobraćaja u ulici I Bokeške brigade od 29. do 31. oktobra

1

Privremeno se mijenja režim saobraćaja u ulici I Bokeške brigade, na potezu od raskrsnice sa Jadranskom magistralom do raskrsnice sa ulicom Stjepa Šarenca (kod starog Doma zdravlja), na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila.

Herceg Novi

Režim izmjene saobraćaja odnosi se na vremenski period od 07 časova u petak 29. oktobra do 07 časova u nedjelju 31. oktobra.

Rješenje o izmjeni režima saobraćaja donijeto je radi nesmetanog i bezbjednog izvođenja radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže.

1 komentar

  1. Хм, с обзиром на н е п о т п у н у информацију поводом затварања Прве Бокешке мом пријатељу је пропао договорени посао за данас: Он је наиме, видјевши информацију отказао посао управљајући се према томе што пише овдје у чланку, а то је да је од магистрале па на доље до старог Дома здравља затворено, те да не смије доћи аутом ни до Канли Куле; кад оно није, он дошао пјешке у 8 јутрос и види да кола туда нормално возе. И, КО је сада ту крив: Водовод или Радио Јадран?? По мени, треба да пише да је од магистрале на доље отворено за оне који станују у горњем дијелу улице/пута. У нормалним земљама овдје би била Тужба на мјесту и да неко одговара за нанесену штету због пропалог посла. Но, код нас у граду Новљани вазда ћуте к*о овце, нико се никада не буни, грађански протести не постоје и “ко те шиша” … БРУКА!!

    7
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code