Početna Servis Izmjena režima saobraćaja za petak, subotu i nedjelju

Izmjena režima saobraćaja za petak, subotu i nedjelju

13

Privremeno se mijenja režim saobraćaja u Ulici Sava Ilića u Igalu, na potezu od raskrsnice sa Ulicom V crnogorske brigade (bivši hotel „Tamaris“) do raskrsnice sa Osiječkom ulicom, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja se odnosi na vremenski period od 19.30 do 23.30 časova, u petak 21. februara. Rješenje je donijeto radi nesmetanog i bezbjednog održavanja koncerta Petra Graša.

Privremeno se mijenja režim saobraćaja na lokalnom putu u selu Vrbanj, na potezu od raskrsnice kod motela „Konak“ do Avanturističkog parka, tako što se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja se odnosi na vremenski period od 10 do 16 časova u subotu 22. februara i od 9 do 16 časova u nedjelju 23. februara. Rješenje je donijeto radi nesmetanog i bezbjednog odvijanja zimske trke u automobilizmu „Mimoza kup – Memorijal Rajko Prlainović“.

Privremeno se mijenja režim saobraćaja u ulicama Njegoševoj, Save Kovačevića i Braće Grakalić, na potezu od raskrsnice Njegoševe ulice sa Ulicom Mića Vavića (zgrada „Novljanke“) do raskrsnice ulica Braće Grakalić i I bokeške brigade, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja se odnosi na vremenski period od 17.30 do 19 časova, u nedjelju 23. februara. Rješenje je donijeto radi nesmetanog i bezbjednog održavanja molebne litije.

13 Komentari

 1. Raskopana magistrala oni nece zavrsiti za dva meseca opstinari dovode pjevace i davaju pare bezveze kakve koristi imaju od toga to se radi u velike gradove a ne ovde gde je potrosnja onih sto dodju minimalna ili nikakva licno to znam jer vecini njih sto drze te male standove dovozim robu i nista neprodaju sve skoro vrate imalo je precih stvari gde sta da se popravi ili da se da porodicama koje jedva prezivljavaju ali zivimo u takvom vremenu bolje baciti pare da bi se pricalo nego nekome pomoci

  • Pošto još nema efekata molebana i litija predlažem da se ako ne svaki onda svaki drugi dan održavaju. Već smo u dobroj kondiciji i možemo to !

   17
   1
 2. A ne smeta nikome što je magistrala već 4 mjeseca raskopana, što se od prašine pogušismo i što će to trajati u NEDOGLED. A sve to bez ikakve potrebe i ikakvog razloga, osim da neko PERE pare i upošljava nečije firme. Važno je samo da vam popovi smetaju.

  15
  16
 3. Ma nosite se vise , te ovo te ono a grad i dalje raskopan ako nije koncert onda jes litija ako nije litija onda je nesto trece , ovdje se vise ne moze normalno odvijat zivot

  48
  28

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code